Antidiabetice

Cele mai eficiente suplimente pentru reglarea glicemiei si prevenirea complicatiilor diabetului!

 • Glicemic Suport

  Glicemic Suport este un supliment natural dedicat stabilizarii glicemiei indiferent de varsta. Formula inovatoare Glicemic Suport ofera protectie pancreatica si previne complicatiile diabetului de tip 2 intruun mod natural si eficient!
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  79 lei59lei

  59 lei x 1 buc = 59 lei -25%
  - +
 • Resveratrol, Bioelemente

  Resveratrol este considerat unul dintre cele mai eficiente suplimente cu efect puternic antioxidant. Formula sa este extrasa din Polygonum cuspidatum si nu contine zahar, conservanti sau arome.
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  114 lei85lei

  85 lei x 1 buc = 85 lei -25%
  - +
 • Refacerin Glicemo

  Refacerin Glicemo prin complexul de ingrediente auatine functiile pancreasului, stabilizeaza nivelul glicemiei si previne complicatiile diabetului.
  Transport Gratuit

  180 lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei
  - +
 • Biotina, COS Laboratories

  Biotina, COS Laboratories este una dintre cele mai utile vitamine hidrosolubile cu efecte multiple asupra sanatatii noastre. Dintre efectele benefice amintim capacitatea de a stabiliza tensiune, nivelul colesterolului, reglarea glicemiei, aciditatea gastrica. Biotina Vitamina B7, COS Laboratories este vitala pentur producerea energiei celulare si vitalizarea organismului.
  Transport Gratuit

  44 lei40lei

  40 lei x 1 buc = 40 lei -9%
  - +
 • Cordyceps, Tiens

  Cordyceps Tiens este unul dintre produsele de top oferite de Tiens iar actiunea sa este majora atat in afectiuni oncologice cat si in afectiuni cardiovasculare, pulmonare, hepatice, renale si chiar pentru cresterea fertilitatii! Cordyceps, Tiens este un antiinflamator eficient si este considerat de unii specialisti un antibiotic natural cu spectru larg!
  Transport Gratuit

  191 lei

  191 lei x 1 buc = 191 lei
  - +
 • Insulina Verde, Blue Diamond

  Insulina Verde, Blue Diamond este un supliment revolutionar ce ofera suport persoanelor cu diabet in mentinerea glicemiei in parametrii optimi. Insulina Verde, Blue Diamond are atat efect hipoglicemiant cat si regenerant asupra pancreasului si mentinerea functiilor acestuia. In plus, formula complexa sustine metabolismul glucidic si previne complicatiile diabetului. Insulina Verde, Blue Diamond este un produs revolutionar realizat de Ionut Moraru, sigur, eficient si cu rezultate vizibile inca din prima perioada de administrare!
  Transport Gratuit

  259 lei195lei

  195 lei x 1 buc = 195 lei -25%
  - +
 • Bio Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  3 bucati, Reducere 49 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  236 lei182lei

  182 lei x 1 buc = 182 lei -23%
  - +
 • Olimpiq SXC Jubileum SL 250% 120/120 cps

  Olimpiq SXC Jubileum SL 250% creste capacitatea maduvei osoase sa produca cu pana la 250% mai multe celule stem. Formula este dedicata in special persoanelor cu glicemie oscilanta sau diabet si sustine functiile pancreasului in parametrii optimi! Ajuta la prevenirea complicatiilor diabetului si stabilizarea glicemiei.
  Transport Gratuit

  1081 lei865lei

  865 lei x 1 buc = 865 lei -20%
  - +
 • Flavin77 crema fibre Diabet 240 g

  Flavin77 crema fibre Diabet dedicat persoanelor cu glicemie oscilanta sau diabet. Formula unica realizata de specialisti contine peste 77 de plante pulberi si extracte, rezveratrol si stevie. Flavin77 crema fibre Diabet mentine glicemia sub control si regleaza metabolismul! Adjuvant natural in prevenirea complicatiilor diabetului!
  Transport Gratuit

  144 lei115lei

  115 lei x 1 buc = 115 lei -20%
  - +
 • Slim flavin

  Slim flavin contine bioflavonoide si extract de lem dulce ideal in reducerea grasimilor din organism. Prin arterea grasimilor viscerale, organismul si metabolismul lipidic functioneaza optim. Slim flavin este dedicat ca adjuvant in reducerea greutatii corporale. Produs cu spectru larg.
  Transport Gratuit

  210 lei168lei

  168 lei x 1 buc = 168 lei -20%
  - +
 • Aloe Vera Integral

  Aloe Vera Integral cea mai concentrata formula pe baza de gels, suc si pulpa de aloe vera obtinuta din culturi certificate BIO.
  2 bucati, Reducere 24 %
  4 bucati, Reducere 28 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  62 lei49lei

  49 lei x 1 buc = 49 lei -21%
  - +
 • Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond

  Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond este un suc pur 100% din fructe de noni, presat la rece fara aditivi sau conservanti. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond este un produs premium ce ofera numeroase beneficii organismului pornind de la stimularea imunitatii, efectul puternic antioxidant, hepatoprotector dar si puternic antitumoral. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond ofera de asemenea proprietati analgezice si antiinflamatorii.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +

Produsele prezentate sunt de cea mai inalta calitate, si au la baza numeroase studii stiintifice si clinice care certifica potentialul hipoglicemiant al ingreientelor active.
In acesta categorie gasiti cele mai eficiente suplimente pentru reglarea, stabilizarea glicemiei, sustinerea functiilor pancreasului dar si prevenirea si ameliorarea complicatiilor diabetului. Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa va recastigati sanatatea si bucuria alaturi de cei dragi!