Antiinflamatoare

Cele mai vandute produse pentru articulatii la cele mai bune preturi!


 • Blue A365 PLUS Forte, Blue Diamond

  Blue A365 PLUS Forte – supliment alimentar cu efect puternic antioxidant oferit de complexul de extracte si pulberi de plante. Formula efcienta si sigura pentru mentinerea sanatatii, reducerea actiunii radicalilor liberi si detoxifierea organsimului.
  Transport Gratuit

  127 lei98lei

  98 lei x 1 buc = 98 lei -23%
  - +
 • Refacerin Scoica Verde

  Refacerin Scoica Verde detine un efect puternic antiinflamator. Actiunea sa se desfasoara la nivelul oricarui tesut inflamat indiferent ca este un cartilajm tendon, ligament sau tesut hepatic, renal, pulmonar. Formula sa reduce disconfortul osteoarticular si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular.
  Transport Gratuit

  225 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -20%
  - +
 • CH Alpha Gel cu colagen

  CH Alpha Gel cu colagen sustine sanatatea articulatiior si reduce disconfortul resimtit in cazul efortului prelungir, reumatismului, artrozei. Formula usoara si eficineta CH Alpha Gel cu colagen reda mobilitatea si frezibilitatea articulatiilor.
  Transport Gratuit

  50 lei

  50 lei x 1 buc = 50 lei
  - +
 • Lipozomal Curcumin 95%

  Lipozomal Curcumin cea mai inovatoare varianta de curcumina lipozomala cu absorbtie maxima la nivelul celulelor. Efectul sau este puternic antiinflamator, antitumoral, hepatoprotector si detoxifiant. Lipozomal Curcumin 95% ofera beneficii maxime direct la nivel celular iar efectele sunt vizibile inca din prima perioada de administrare! Sigur, rapid si eficient Lipozomal Curcumin 95%!
  Transport Gratuit

  210 lei

  210 lei x 1 buc = 210 lei
  - +
 • Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

  Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentur sustinerea functiilro intregului organism. Specialisii au adaugat pe langa sucul de graviola si extract de turmeric, ghimbir si gac pentru a cerste efectul antiinflamator si antitumoral. Suc pur 100% natural.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Blue Kombucell, Blue Diamond

  Blue Kombucell de la Blue Diamond este unic prin formula si actiunea sa. Actioneaza ca un tonic general si protejeaza flora intestinala. Blue Kombucell are efect prebiotic, probiotic si postbiotic. Printre efectele remarcante se numara efect antiinflamator, antitumoral, imunostimulator.
  Transport Gratuit

  116 lei91lei

  91 lei x 1 buc = 91 lei -22%
  - +
 • Blue Moringa Forte, Blue Diamond

  Blue Moringa Forte, Blue Diamond este un supliment alimentar ce revitalizeaza organismul, ofera protectie sistemului genital, previne afectiunile cardiovasculare, tiroidiene sau pancreatice. Ideal in anemie si infectii datorita concentratiei mari de vitamine si minerale esentiale.
  Transport Gratuit

  91 lei71lei

  71 lei x 1 buc = 71 lei -22%
  - +
 • Bio Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  3 bucati, Reducere 49 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  236 lei182lei

  182 lei x 1 buc = 182 lei -23%
  - +
 • Reishi & Cordyceps, Blue Diamond

  Reishi & Cordyceps – supliment alimentar ce contine doua dintre cele mai apreciate ciuperci trapeutice cu spectru larg. Combinatia sinergica ce ofera numeroase beneficii in protejarea organsimului si mentinerea santatii. Ambele ofera efect imunostimulator, antiinflamator, antitumoral, hepato si cardio protector. Completeaza dieta zilnica cu aminoacizi, vitamine macro si microelemente pentru ca organismul sa functioneze optim!
  Transport Gratuit

  117 lei92lei

  92 lei x 1 buc = 92 lei -21%
  - +
 • Blue Quality Collagen, Blue Diamond

  Blue Quality Collagen triplu colagen pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, prommovarea refacerii tesutului conjunctiv si mentinerea elasticitatii pielii. Formula inovatoare, unica de triplucolagen din Romania - Blue Quality Collagen de la Blue Diamond.
  Transport Gratuit

  218 lei177lei

  177 lei x 1 buc = 177 lei -19%
  - +
 • Refacerin Artro

  Refacerin Artro este un supliment natural ce contribuie la buna functionare a articulatiilor. Formula complexa ofera suport sistemului osos si imbunatateste musculatura. Ideal in reumatism, artrita, poliartrita, spondiloza si nu numai.
  Transport Gratuit

  180 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -0%
  - +
 • Blue Turmeric Forte Picaturi, Blue Diamond

  Blue Turmeric Forte Picaturi formula sub forma de tinctura creste extractia flavonoidelor, rasinilor si polifenolilor pentru o asimilare mai rapida. In plus contine si Aronia ceea ce potenteaza actiunea acestuia si ofera noi proprietati benefice organismului.
  Transport Gratuit

  19 lei14lei

  14 lei x 1 buc = 14 lei -26%
  - +
 • Crema Viper Green cu venin de vipera si propolis verde brazilian 100ml, Blue Diamond

  Crema Viper Green cu venin de vipera si propolis verde brazilian este un antiiflamator cu actiune eficienta in calmarea durerilor musculare, articulare, reumatice. In plus, stimuleaza circulatia sanguina locala si contribuie la refacerea tesuturilor lezate.
  Transport Gratuit

  60 lei48lei

  48 lei x 1 buc = 48 lei -20%
  - +
 • Gel Viper Green Bio cu venin de vipera si propolis verde brazilian 100ml, Blue Diamond

  Gel Viper Green Bio cu venin de vipera si propolis verde brazilian 100ml este un antiinflamator puternic si cu efect rapid. Detine proprietati analgezice, cicatrizante si antireumatice. Produs unic cu o formula complexa din ingrediente naturale.
  Transport Gratuit

  60 lei48lei

  48 lei x 1 buc = 48 lei -20%
  - +
 • Gel cu efect imediat BIO tip unguent cu Venin de Vipera 50ml, Blue Diamond

  Gel cu efect imediat BIO tip unguent cu Venin de Vipera este unul dintre cele ami apreciate produse cu efect antiinflamtor, antireumatic si calmant. Este utilizat cu succes in reducerea durerilor si leziunilor osteoarticulare. Stimuleaza circulatia si creste mobilitatea articulatiilor.
  Transport Gratuit

  33 lei28lei

  28 lei x 1 buc = 28 lei -15%
  - +
 • Crema cu efect imediat BIO tip unguent cu Venin de Vipera 50ml, Blue Diamond

  Crema cu efect imediat BIO tip unguent cu Venin de Vipera ajuta la recuperarea mobilitatii si sanatatii articulatiilor. Prin formula unica, ajuta eficient si rapid in ameliorarea durerilor articulare, neumatice si musculare.
  Transport Gratuit

  33 lei28lei

  28 lei x 1 buc = 28 lei -15%
  - +
 • Gel pentru picioare cu venin de vipera ammodytes, Blue Diamond

  Gel calmant pentru picioare cu venin de vipera ammodytes. Reduce senzatia de picioare obosite, grele si stimuleaza circulatia periferica. Ideal pentru reducerea aspectului varicelor, prevenirea congestiilor venoase sau a retentiei de apa.
  Transport Gratuit

  65 lei49lei

  49 lei x 1 buc = 49 lei -25%
  - +
 • Balsam leacul naturii, Blue Diamond

  Balsamul leacul naturii - Tiger Balm il puteti folosi oricand pentru efectul decongestionant al cailor respiratorii, reducerea contractiilor musculare, calmarea mancarimilor si iritatiilor pielii. Balsamul leacul naturii contine uleiuri cu efect antiseptic, analgezic, racoritor si calmant.
  Transport Gratuit

  23 lei18lei

  18 lei x 1 buc = 18 lei -22%
  - +
 • Brazilian Green Propolis, Blue Diamond

  Acum si in Romania, cel mai inovator produs apicol Brazilian Green Propolis! Propolisul verde brazilian a fost intens studiat in ultimele decenii iar cercetarile atesta actiunea sa ampla oferita de cele peste 200 de substante active. Efectele sale sunt antiinflamatoare, antivirale si antitumorale cu spectru larg.
  Transport Gratuit

  89 lei69lei

  69 lei x 1 buc = 69 lei -22%
  - +
 • Rematogreen 90 capsule

  Rematogreen acum si sub forma de capsule! 11 ingredeinte active pentru mentinerea santatatii odteoarticulare si reducerea inflamatiilor. Ideal in mentinerea mobilitatii si echilibrului aparatului locomotor!
  Transport Gratuit

  99 lei

  99 lei x 1 buc = 99 lei
  - +
 • Lyprinol 60 cps

  Lyprinol, complex lipidic marin obtinut din extractul uleios de scoica verde recunoscuta pentru proprietatile sale puternic antiinflamatoare. Lyprinol ajuta in reducerea durerilor articulare, reumatice si creste mobilitatea!
  3 bucati, Reducere 22 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  165 lei132lei

  132 lei x 1 buc = 132 lei -20%
  - +
 • Lyprinol 180 cps

  Lyprinol extract de scoica verde, un antiinflamator deosebit cu spectru larg ce creste mobilitatea si reduce disconfortul osteoarticular. Cu o experianta de peste 30 de ani Lyprinol se afla in topul celor mai eficiente antiinflamatoare naturale utilizat in peste 34 de state!
  Transport Gratuit

  410 lei330lei

  330 lei x 1 buc = 330 lei -20%
  - +
 • CH Alpha Osteo

  CH Alpha Osteo Colagen Bioactiv este dedicat mentinereii sanatatii structurii osoase, reducerii demineralizatrii si prevenirii leziunilor si fracturilor. CH Alpha Osteo Colagen Bioactiv reduce fragilitatea osoasa, disconfortul reumatismului si creste mobilitatea si functionare aoptima a sistemului osos.
  Transport Gratuit

  150 lei120lei

  120 lei x 1 buc = 120 lei -20%
  - +
 • CH Alpha Plus

  CH Alpha Plus colagen lichid bioprotector pentru refacerea structurii tesutului conjunctiv, tendoane, cartilaje, ligamente. Formula CH Alpha Plus reprezinta alegerea ideala in mentinerea sanatatii articulatiilor si prevenirea complicatiilor acestora cat si pentru cresterea mobilitatii
  2 bucati, Reducere 18 %
  Transport Gratuit

  150 lei125lei

  125 lei x 1 buc = 125 lei -17%
  - +
 • Genacol

  Genacol Colagen Aminolock formula patentata ce ofera suport in recastigarea mobilitatii si reducerea disconfortului osteoarticular. Genacol petnru reumatism, artrita, artroza, coxartroza, luxatii, dureri musculare, lombare sau cervicale.
  2 bucati, Reducere 43 % si Transport Gratuit
  3 bucati, Reducere 45 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  190 lei128lei

  128 lei x 1 buc = 128 lei -33%
  - +
 • Genacol 2 bucati

  Genacol formnula speciala ce stimuleaza sinteza colagenului pentru refacerea tesuturilor conjunctive lezate. Genacol mentine sanatatea articulatiilor si reda echilibrul si mobilitatea in mod sigur si fara efecte secundare.
  Transport Gratuit

  380 lei215lei

  215 lei x 1 buc = 215 lei -43%
  - +
 • Genacol Pachet 3 bucati

  Genacol creste mobilitate si reda elasticitatea articulatiilor. Formula sa sustinte sinteza celor 5 tipuri principale de colagen astfel incat actiunea sa este cu spectru larg. Genacol este ideal in reducerea durerilor articulare, reumatism, artroza, coxartroza, refacerea tesutului conjunctiv!
  Transport Gratuit

  570 lei315lei

  315 lei x 1 buc = 315 lei -45%
  - +
 • Rematogreen

  Rematogreen este un antireumatic deosebit de eficient! Actiunea sa se bazeaza pe sinergia ingredientelor active ce au capacitatea de a reduce durerile articulare, reumatice, ale coloanei sau a muschilor. Rematogreen este un antiinflamator eficient ce stimuleaza microcirculatia sanguina si reduce disconfortul osteoarticular redand astfel mobilitatea. Este unul dintre cele mai eficiente antireumatice produse in Romania de Elixir Media!
  3 bucati, Reducere 33 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  105 lei99lei

  99 lei x 1 buc = 99 lei -6%
  - +
 • Tendoflexin

  Tendoflexin complex unic de uleiuri esentiale pentru reducerea durerilor resimtite in urma afectiunilor degenerative precum artroza, gonartroza, spondiloza cervicala sau lombara, sensibilitati in urma fracturilor, entorselor sau diferitelor contuzii. Efectul Tendoflexin este rapid si pe langa ameliorarea durerilor ajuta si la stimularea microcirculatiei.
  3 bucati, Reducere 33 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  99 lei89lei

  89 lei x 1 buc = 89 lei -10%
  - +
 • Viperflexin

  Viperflexin gel cu efect rapid in reducerea durerilor reumatice, musculare, nevralgiilor. Produs fabricat in Romania conform celor mai inalte standarde de calitate ce combina extractul de plante cu actiunea veninului de vipera! Efecte analgezic cu efect rapid in reducerea disconfortului osteoarticular!
  3 bucati, Reducere 51 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  135 lei99lei

  99 lei x 1 buc = 99 lei -27%
  - +
 • Rematogreen pulbere

  Rematogreen pulbere antiinflamator cu actiune interna! Pentru efecte maxime se poate administra impreuna cu Rematogreen Gel uz extern! Reumatism, artroza, spondiloza, dureri articulare? Rematogreen pulbere calmeaza aceste conditii prin reducerea inflamatiilor de la interior!Formula speciala bazata pe pulbere din turmeric, lucerna verde, roscove si ghimbir!
  Transport Gratuit

  99 lei

  99 lei x 1 buc = 99 lei
  - +
 • Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond

  Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond este un gel puternic antiinflamator. Formula Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond ofera protectie sistemului osteoarticular, reduce disconfortul reumatismului, artritei, artrozei, spondilozei sau a musculaturii si creste mobilitatea.
  4 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  49 lei38lei

  38 lei x 1 buc = 38 lei -22%
  - +
 • Turmeric Curcuma, Blue Diamond

  Turmeric Curcuma, Blue Diamond este un produs 100% natural obtinut din rozomi de turmeric. Efectul produsului este rapid si eficient. Turmeric Curcuma, Blue Diamond ofera efect puternic antiinflamator, antioxidant, hepatoprotector si antitumoral. 100 % organic fara indulcitori, arome sau concervanti!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  129 lei101lei

  101 lei x 1 buc = 101 lei -22%
  - +
 • Crema de picioare pentru imbunatatirea circulatiei cu vita de vie si plante BIO, Krauter

  Crema de picioare pentru imbunatatirea circulatiei de la Krauter este ideala pentru stimularea microcirculatiei, reducerea oboselii picioarelor si hidratarea pielii. Crema de picioare Krauter ajuta la reglarea transpiratiei, are efect cicatrizant asupra leziunilor usoare ale epidermei si ofera un efect calmant si relaxant asupra musculaturii si vaselor sanguine!
  Transport Gratuit

  25 lei

  25 lei x 1 buc = 25 lei
  - +
 • Gel antireumatic Puterea Ursului 500ml, Krauter

  Gel antireumatic Puterea Ursului, este cu efect termic de incalzire si ajuta la diminuarea durerilor articulare si reumatice, stimuleaza circulatia si creste mobilitatea. Gel antireumatic Puterea Ursului este cel mai vandut produs antireumatic din Romania!
  Transport Gratuit

  50 lei

  50 lei x 1 buc = 50 lei
  - +
 • Gel antireumatic Puterea Ursului 250ml, Krauter

  Gel antireumatic Puterea Ursului este un gel cu efect rapid ce reduce durerile articulare si reumatice. Gelul antireumatic Puterea Ursului, Krauter ajuta la cresterea mobilitatii chiar si in inflamatii acute sau artrita. Cel mai vandut antireumatic cu plante BIO din Romania!
  Transport Gratuit

  34 lei

  34 lei x 1 buc = 34 lei
  - +
 • Gel antiinflamator Gheara dracului 500ml, Krauter

  Gelul antiinflamator Gheara dracului de la Krauter este considerat unul dintre cele mai eficiente antiiflamatoare cu plante BIO cu efect rapid chiar si dureri acute. Este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere deoarece are efect antiseptic si antifungice.
  Transport Gratuit

  38 lei

  38 lei x 1 buc = 38 lei
  - +
 • Gel antiinflamator Gheara dracului 250 ml, Krauter

  Gel antiinflamator Gheara dracului, unul dintre cele mai eficiente antiinflamatoare cu plante BIO din Romania. Efectul este rapid, racoritor si ajuta la reducerea durerilor mnusculare sau articulare.
  Transport Gratuit

  26 lei

  26 lei x 1 buc = 26 lei
  - +
 • Magic Roll, Krauter

  Magic Roll cu plante este un Roll On antiinflamator si antireumatic cu o formula speciala ce reduce disconfortul articular dar care ofera si efect calmant in cazul iritatiilor pielii sau a intepaturilor de insecte.
  Transport Gratuit

  29 lei

  29 lei x 1 buc = 29 lei
  - +

Suplimentele prezentate in aceasta categorie ajuta la cresterea sigurantei si libertatii de miscare a articulatiilor.
Pe tare.ro gasiti cele mai apreciate produse dedicate mentinerii sanatatii articulatiilor. Acestea cresc mobilitatea, reduc disconfortul osteoarticular, amelioreaza durerile reumatice sau cauzate de diferite inflamatii: artrita, spondiloza, poliartrita, cartilaje lezate, deteriorate.