Antioxidanti

Cele mai apreciate produse cu efect puternic antioxidant!

 • Bio Diamond 120 cps, Blue Diamond

  Bio Diamond completeaza gama premium oferita de Blue Diamond. Formula unica, bazata pe 20 de ingrediente active ofera numeroase beneficii organismului nostru si promoveaza o stare de bine generala, vitalitate si energie! Bio Diamond este un produs cu efect antioxidant, regenerant si anti-aging!
  Transport Gratuit

  367 lei294lei

  294 lei x 1 buc = 294 lei -20%
  - +
 • Bio Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  3 bucati, Reducere 49 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  236 lei182lei

  182 lei x 1 buc = 182 lei -23%
  - +
 • Lipozomal Vitamina C

  Lipozomal Vitamina C, vitamina C cu biodisponibilitate maxima ideala in sustinerea energiei organismului, proceselor sistemului imunitar, imbunatatirea functiilor sistemului nervos si prevenirea afectiunilor oncologice! Asimilare rapida si eficienta!
  Transport Gratuit

  140 lei

  140 lei x 1 buc = 140 lei
  - +
 • Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond

  Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond contine vitamina C din ascorbat de calciu ceea ce ii ofera efectul alcalinizant asupra organismului si fluidelor, si vitamina C din Acerola si Maces. Biodisponibilitatea crescuta ajuta la cresterea randamentului antioxidant si imunostimulator. Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond este recomandata in sustinerea functiilor organismului si protejarea acestuia in cazul diferitelor afectiuni cronice sau acute.
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  78 lei62lei

  62 lei x 1 buc = 62 lei -21%
  - +
 • Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina C Max 1000mg oferita de COS Laboratories sustine buna functionare a sistemului imunitar, sinteza colagenului si imbunatatirea functiilor neurologice. Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories creste vitalitatea organismului si ofera o sursa naturala de antioxidanti!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina C Powder, COS Laboratories

  Vitamina C Powder, COS Laboratories este unul din produsele de top oferite pentru sustinerea sanatatii organsimului nostru. Vitamina C Powder, COS Laboratories este usor de administrat si astfel poate suplimenta dieta zilnica necesara in functie de nevoi. Protejeaza activitatea sistemului imunitar, sustine elasticitatea vaselor sanguine, ofera protectie osteoarticulara si creste randamentul organismului.
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Aloe Ferox Juice Organic, Blue Diamond

  Aloe Ferox Juice Blue Diamond este un produs Organic, presat la rece din frunze de aloe ferox. Efectul este unul antiinflamator, antixidant, gastroprotector si imunostimulator. Aloe Ferox Juice creste vitalitatea organismului si reduce inflamatiile de la nivelul tesuturilor! Are efect cicatrizant si astringent.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Vibracell, Blue Diamond

  Vibracell, Blue Diamond suc super concentrat ce creste vitalitatea si energia intregului organism. Placuta Biofotonica potenteaza calitatea produsului si poate fi utilizata pentru cresterea energiei vibrationale a tuturor alimentelor consumate. Vibracell, Blue Diamond peste 10 ani de cercetare, 1 produs unic in lume!
  Transport Gratuit

  389 lei284lei

  284 lei x 1 buc = 284 lei -27%
  - +
 • DHEA, Bioelemente

  DHEA este un supliment natural folosit in programele de fertilitate. Formula sa este deosebita ce sustine buna functionare a glandelor endocrine si a hormonilor sexuali.
  3 bucati, Reducere 37 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  104 lei78lei

  78 lei x 1 buc = 78 lei -25%
  - +
 • Resveratrol, Bioelemente

  Resveratrol este considerat unul dintre cele mai eficiente suplimente cu efect puternic antioxidant. Formula sa este extrasa din Polygonum cuspidatum si nu contine zahar, conservanti sau arome.
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  114 lei85lei

  85 lei x 1 buc = 85 lei -25%
  - +
 • Reverse Anti Rid, Bioelemente

  Reverse Anti Rid detine o formula speciala ce stimuleaza regenerarea celulelor epidermei. Reverse Anti Rid ajuta la imbunatatirea aspectului tenului si reducerea ridurilor fine de expresie.
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  95 lei

  95 lei x 1 buc = 95 lei
  - +
 • Melatonin, Bioelemente

  Melatonin este un supliment natural dedicat imbunatatirii calitatii somnului, cresterea bunei dispozitii si a vitalitatii organismului. Ideal in calmarea sistemului nervos si prevenirea insomniilor.
  Transport Gratuit

  35 lei

  35 lei x 1 buc = 35 lei
  - +
 • Flavin 7 Premium

  Flavin 7 Premium este combinatia optima de bioflavonoide. Formula Flavin7 Premium este imbogatita cu extract de Quercitina, Myricetina, Resveratrol, Apigenina, Hesperidina, Kaempferol, Sylimarina. Potentialul antitumoral si imunostimulator este mult crescut cu efecte benefice vizibile inca din prim aperioada de administrare.
  3 bucati, Reducere 20 % si Transport Gratuit
  5 bucati, Reducere 36 % si Transport Gratuit
  11 bucati, Reducere 42 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  244 lei195lei

  195 lei x 1 buc = 195 lei -20%
  - +
 • Flavin7 Specialized

  Flavin7 Specialized este primul complex de bioflavonoide realizat in 1936 de catre 2 oameni de stiinta si cercetatori, produs realizat cu scopul de a oferi oganismului suportul necesar in cresterea randamentului sistemului imunitar si prevenirea afectiunilor cronice si acute.
  3 bucati, Reducere 20 % si Transport Gratuit
  5 bucati, Reducere 36 % si Transport Gratuit
  11 bucati, Reducere 42 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  188 lei150lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei -20%
  - +
 • Blue A365 PLUS Forte, Blue Diamond

  Blue A365 PLUS Forte – supliment alimentar cu efect puternic antioxidant oferit de complexul de extracte si pulberi de plante. Formula efcienta si sigura pentru mentinerea sanatatii, reducerea actiunii radicalilor liberi si detoxifierea organsimului.
  Transport Gratuit

  127 lei98lei

  98 lei x 1 buc = 98 lei -23%
  - +

Antioxidantii sunt esentiali pentru mentinerea sanatatii si vitalitatii intregului organism. Principala lor actiune se refera la protectia celulara prin prevenirea stresului oxdativ si reducerea actiunii radicalilor liberi.
Formulele complexe, inovatoare, cu biodisponibilitate maxima la nivelul tesuturilor cresc energia celulara, previn proliferarea celulelor deteriorate si promoveaza un stil de viata sanatos si echilibrat!
Pe tare.ro gasiti cele mai vandute produse naturale cu efect antioxidant la cel mai bun pret garantat!