Biocyte

Biocyte - Istorie, Inovatie Sanatate si Frumusete.
Biocyte aduce un aport important in industria nutritiei celulare si nutricosmeticii si ofera prin linia de produse un acces mai usor la cei mai noi micronutrienti, mai eficienti si mai siguri ce detin rezultate de neegalat in ceea ce priveste nutritia la nivel celular.
Produsele realizate la cele mai inalte standarde europene acum si in Romania!

Fondata pe Riviera Franceza in 2006 de catre un adept convins al suplimentelor naturale, al stilului de viata sanatos dar si al frumusetii, Biocyte ne incanta azi cu produse de calitate premium, cu formule avansate si biocompatibile cu genomul uman pentru o viata lunga si de calitate. 

BIOCYTE ne propune o imbunatatire evidenta a starii noastre de sanatate prin suplimentarea nutritiei zilnice cu produe de calitate si eficiente. Prin studierea efectelor zilnice ale nutritiei asupra biologiei celulare, vorbim de omul modern care prin nutritia adoptata a dezvoltat noi riscuri precum obezitate, diabet, afectiuni degenerative, intoxicarea cu metale grele, Biocyte ne permite sa ne imbunatatim sanatatea si sa ne bucuram de longevitate.

Specialistii si cercetatorii ce concep linia de suplimente si prodse de infrumusetare sunt doctori in farmacie, nutritie, cu studii in scoli prestigioase ESCP din Paris.


Biocyte aduce un aport important in industria nutricosmeticii si ofera prin linia de produse un acces mai usor la cei mai noi micronutrienti, mai eficienti si mai siguri ce ofera rezultate de neegalat in ceea ce priveste nutritia celulara.

Biocyte ofera suplimente nutritive cu formule bazate pe eficacitatea ingredientelor lor active. Consumatori din intreaga lume sunt fideli acestui brand pentru ca functioneaza si rezultatele sunt vizibile.

Tot in cadrul acestei povesti de succes amintim ca Biocyte a castigat pentru a 7-a oara Premiul pentru frumusete Victoires de la Beaute pentru produsul Keratin Forte Serum. In 2016 a primit premiu de la revista franceza Avantages pentru Collagen Max iar pentru Active InPulp a castigat Premiul Victoires de la Beaute, apoi in 2017 Hyaluronic Forte Full Spectrum, iar in 2018 produsul Colagen Express.

Biocyte a ajuns liderul produselor nutricosmetice din Europa, iar acestea sunt disponibile acum si in Romania.