BioElemente

Comanda produse BioElemente la cel mai bun pret!

BioElemente contine suplimente realizate in SUA, Italia, Spania, certificate Bio si Eco. Cele mai vandute produse Bioelemente sunt: Aloe Vera Integral, DHEA, HGH, Glicemic Suport, Resveratrol, Reverse Anti Rid, Control Colesterol, Melatonin.
Vezi cele mai bune promotii la produsele Bioelemente:

 • Glicemic Suport

  Glicemic Suport este un supliment natural dedicat stabilizarii glicemiei indiferent de varsta. Formula inovatoare Glicemic Suport ofera protectie pancreatica si previne complicatiile diabetului de tip 2 intruun mod natural si eficient!
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  79 lei59lei

  59 lei x 1 buc = 59 lei -25%
  - +
 • Aloe Vera Integral

  Aloe Vera Integral cea mai concentrata formula pe baza de gels, suc si pulpa de aloe vera obtinuta din culturi certificate BIO.
  2 bucati, Reducere 24 %
  4 bucati, Reducere 28 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  62 lei49lei

  49 lei x 1 buc = 49 lei -21%
  - +
 • DHEA, Bioelemente

  DHEA este un supliment natural folosit in programele de fertilitate. Formula sa este deosebita ce sustine buna functionare a glandelor endocrine si a hormonilor sexuali.
  3 bucati, Reducere 37 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  104 lei78lei

  78 lei x 1 buc = 78 lei -25%
  - +
 • HGH, Bioelemente

  HGH formula ce sustine o dezvoltare optima a tesutului muscular, previne imbatranirea prematura si mentine in parametrii greutatea corporala. HGH este un supliment utilizat adesea in prevenirea complicatiilor diabetului cat si reducerea starilor de epuizare psihica si fizica
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  99 lei

  99 lei x 1 buc = 99 lei
  - +
 • Resveratrol, Bioelemente

  Resveratrol este considerat unul dintre cele mai eficiente suplimente cu efect puternic antioxidant. Formula sa este extrasa din Polygonum cuspidatum si nu contine zahar, conservanti sau arome.
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  114 lei85lei

  85 lei x 1 buc = 85 lei -25%
  - +
 • Reverse Anti Rid, Bioelemente

  Reverse Anti Rid detine o formula speciala ce stimuleaza regenerarea celulelor epidermei. Reverse Anti Rid ajuta la imbunatatirea aspectului tenului si reducerea ridurilor fine de expresie.
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  95 lei

  95 lei x 1 buc = 95 lei
  - +
 • Control Colesterol, Bioelemente

  Control Colesterol, Bioelemente este un supliment natural dedicat mentinerii sub control a nivelului de colesterol din sange si a trigliceridelor!
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  69 lei

  69 lei x 1 buc = 69 lei
  - +
 • Melatonin, Bioelemente

  Melatonin este un supliment natural dedicat imbunatatirii calitatii somnului, cresterea bunei dispozitii si a vitalitatii organismului. Ideal in calmarea sistemului nervos si prevenirea insomniilor.
  Transport Gratuit

  35 lei

  35 lei x 1 buc = 35 lei
  - +