Blue Diamond

Comanda produse Blue Diamond la cel mai bun pret!

Blue Diamond este o companie Romaneasca cu produse realizate la cele mai inalte standarde atat in Romania, Franta, Belgia Germania si UE. Blue Diamond ofera o gama complexa de suplimente naturale, sucuri concentrate, produse cosmetice, detergenti BIO si produse de ingrijire personala. Dintre cele mai apreciate produse amintim Graviola Juice, Noni Tahiti, Turmeric Curcuma, Blue Vital Premium, Insulina verde, Blue Stress Expert Forte 24 Day&Night, Blue Vitamin, Vibracell, Vitamina C Alcalin Power.

 • Graviola Juice, Blue Diamond

  Graviola Juice, Blue Diamond este un suc natural obtinut din fructe proaspete fara conservanti sau aditivi dedicat mentinerii sanatatii. Graviola Juice, Blue Diamond are efect puternic antitumoral, imunostimulator, antiparazitar si antifungic. Graviola Juice, Blue Diamond cea mai concentrata formula sub forma de piure de graviola!
  De la 2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  159 lei122lei

  122 lei x 1 buc = 122 lei -23%
  - +
 • Vibracell, Blue Diamond

  Vibracell, Blue Diamond suc super concentrat ce creste vitalitatea si energia intregului organism. Placuta Biofotonica potenteaza calitatea produsului si poate fi utilizata pentru cresterea energiei vibrationale a tuturor alimentelor consumate. Vibracell, Blue Diamond peste 10 ani de cercetare, 1 produs unic in lume!
  Transport Gratuit

  389 lei284lei

  284 lei x 1 buc = 284 lei -27%
  - +
 • Turmeric Curcuma, Blue Diamond

  Turmeric Curcuma, Blue Diamond este un produs 100% natural obtinut din rozomi de turmeric. Efectul produsului este rapid si eficient. Turmeric Curcuma, Blue Diamond ofera efect puternic antiinflamator, antioxidant, hepatoprotector si antitumoral. 100 % organic fara indulcitori, arome sau concervanti!
  De la 2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  129 lei101lei

  101 lei x 1 buc = 101 lei -22%
  - +
 • Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond

  Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond este un suc pur 100% din fructe de noni, presat la rece fara aditivi sau concervanti. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond este un produs premium ce ofera numeroase beneficii organismului pornind de la stimnularea imnunitatii, efectul puternic antioxidant, hepatoprotector dar si puternic antitumoral. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond ofera de asemenea proprietati analgezice si antiinflamatorii.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Aloe Ferox Juice Organic, Blue Diamond

  Aloe Ferox Juice Blue Diamond este un produs Organic, presat la rece din frunze de aloe ferox. Efectul este unul antiinflamator, antixidant, gastroprotector si imunostimulator. Aloe Ferox Juice creste vitalitatea organismului si reduce inflamatiile de la nivelul tesuturilor!
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond

  Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond contine vitamina C din ascorbat de calciu ceea ce ii ofera efectul alcalinizant asupra organismului si fluidelor, si vitamina C din Acerola si Maces. Biodisponibilitatea crescuta ajuta la cresterea randamentului antioxidant si imunostimulator. Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond este recomandata in sustinerea functiilor organismului si protejarea acestuia in cazul diferitelor afectiuni cronice sau acute.
  De la 3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  78 lei68lei

  68 lei x 1 buc = 68 lei -13%
  - +
 • Blue Stress Expert Forte, Blue Diamond

  Blue Stress Expert Forte 24 Day&Night de la Blue Diamond contine o formula optima pentru imbunatatirea functiilor neurologice, reducerea starilor se anxietate, stres si epuizare psihica. Blue Stress Expert Forte imbunatateste calitatea somnului astfel incat creste vitalitatea organsimului si reda buna dispozitie.
  De la 2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  123 lei97lei

  97 lei x 1 buc = 97 lei -21%
  - +
 • Insulina Verde, Blue Diamond

  Insulina Verde, Blue Diamond este un supliment revolutionar ce ofera suport persoanelor cu diabet in mentinerea in parametrii optimi a glicemiei. Insulina Verde, Blue Diamond are atat efect hipoglicemiant cat si regenerant asupra pancreasului si mentinerea functiilor acestuia. In plus, formula complexa sustine metabolismul glucidic si previne complicatiile diabetului. Insulina Verde, Blue Diamond este un produs revolutionar realizat de Ionut Moraru, sigur, eficient si cu rezultate vizibile inca din prima perioada de administrare!
  Transport Gratuit

  259 lei195lei

  195 lei x 1 buc = 195 lei -25%
  - +
 • Blue Vital Premium, Blue Diamond

  Blue Vital Premium, Blue Diamond contine un complex de 21 ingrediente naturale si este dedicat sustinerii vitalitatii organismului, a sistemului imunitar si stoparea proliferarii celulelor deteriorate. Blue Vital Premium, Blue Diamond este un antitumoral eficient ca adjuvant in afectiunile oncologice, chiar si in cazul celor grave cu complicatii.
  Transport Gratuit

  234 lei179lei

  179 lei x 1 buc = 179 lei -24%
  - +
 • Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond

  Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond este un gel puternic antiinflamator. Formula Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond ofera protectie sistemului osteoarticular, reduce disconfortul reumatismului, artritei, artrozei, spondilozei sau a musculaturii si creste mobilitatea.
  De la 4 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  49 lei38lei

  38 lei x 1 buc = 38 lei -22%
  - +
 • Bio Diamond 60 cps, Blue Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  Transport Gratuit

  231 lei185lei

  185 lei x 1 buc = 185 lei -20%
  - +
 • Bio Diamond 120 cps, Blue Diamond

  Bio Diamond completeaza gama premium oferita de Blue Diamond. Formula unica, bazata pe 20 de ingrediente active ofera numeroase beneficii organismului nostru si promoveaza o stare de bine generala, vitalitate si energie! Bio Diamond este un produs cu efect antioxidant, regenerant si anti-aging!
  Transport Gratuit

  367 lei294lei

  294 lei x 1 buc = 294 lei -20%
  - +

Blue Diamond ne ofera produse de calitate premium la cele mai accesibile preturi pentru imbunatatirea sanatatii si cresterea calitatii vietii! 

Gama de sucuri naturale, concentrate, nepasterurizate, cu continut bogat in nutrientii si principii active ofera sustinerea necesara imbunatatirii functiilor sistemului imunitar, prevenirea si ameliorarea afectiunilor cronice grave si redarea vitalitatii organismului.

Scurta prezentare gama sucuri Blue Diamond

 • Vibracell, Blue Diamond - supliment multivitamine natural -  Un produs deosebit, ultracomplex 100% natural. Combina sinergic actiunea multivitaminelor din sucuri concentrate, presate la rece. Proprietatile acestora sunt amplificare de placuta energetica cu biofotoni ce creste energia vibrationala celulara. Vibracell, Blue Diamond are la baza peste 10 ani de stiinta, este un suc super concentrat, asimilarea la nivelul organismului fiind de 100%. Produs certificat organic!
 • Noni Juice Tahiti, Blue Diamond  este un produs 100% organiceste presat direct, pur si nu contine aditivi. Ofera efect puternic antioxidant, analgezic, antiinflamator si antitumoral.
 • Graviola Juice, Blue Diamond  este 100 % piure obtinut din fructele de graviola. Nu contine apa, concervanti sau aditivi. Este unul dintre produsele de top oferite de Blue Diamond si ofera proprietati antiinflamatoare, antivirale, antiparazitare, antifungice, imunostimulatoare si antitumorale. 
 • Aloe Ferox Juice, Blue Diamond  este un suc organic 100%, pur, obtinut din frunzele de aloe vera prin presare la rece. Dintr proprietatile sale remarcante, Aloe Ferox ofera mai multi aminoacizi si calciu si ofera astfel protectie gastrica, imunostimulatoare, antiinflamatoare si antitumorala.
 • Turmeric curcuma, Blue Diamond  este la fel un produs 100% natural obtinut prin presarea al rece a rizomilor de turmeric. Efectul sau este puternic antiinflamator, antioxidant, hepatoprotector, antireumatic, neuroprotector, cu proprietati antibacteriene, antivirale, antitumorale si cicatrizante.
Tot in gama de sucuri solutii lichide se regaseste B17 Liquid, Ulei vegetal INCA INCHI, Ginger Juice Ghimbir 100% BIO, Goji Juice organic 100% pur.

Suplimente Blue Diamond scurta prezentare
Blue Diamond isi propune sa vina in sprijinul tuturor persoanelor care isi doresc imbunatatirea sanatatii, calitatii vietii, revitalizarea organismului dar si ameliorarea  diferitelor afectiuni grave precum cele oncologice, hepatice, cardiovasculare, digestive sau pulmonare.
 • Blue Vital Premium, Blue Diamond  este un complex de antioxidanti ce stimuleaza activitatea imunitara, ofera protectie celulara si detine un efect puternic antitumoral. Contine 21  de ingrediente active ce au capacitatea de a creste randamentul organismului astfel incat sa faca fata mai usor factorilor nocivi.
 • Un produs de excelenta ce ofera un suport esential dietei persoanelor cu diabet diferite tipuri cu sau fara complicatii este Insulina Verde, Blue Diamond. Pe langa efectul hipoglicemiant acesta sustine refacerea tesutului pancreatic si previne dezvoltarea si ameliorarea complicatiilor diabetului.
 • Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond  este un supliment foarte apreciat de consumatori de toate varstele datorita asimilarii rapide si efectelor benefice multiple oferite mentinerii sanatatii. Formula sa este obtinuta din ascorbat de calciu, acerola si maces ceea ce ii ofera capacitatea de alcalinizare a organsimului si sangelui astfel incat este prevenita inflamarea si deteriorarea tesuturilor.
 • Blue Stress Expert Forte 24 Day&Night, Blue Diamond este un alt produs premium oferit pentru imbunatatirea starii psihice, reducerea starilor de anxietate, depresie, epuizare psihica. Formula special conceputa ofera nutrienti necesari mentinerii sanatatii sistemului nervos central si ajuta la revitalizarea organismului.
Alte produse apreciate de consumatori sunt ProImun, Antivir, BlueKombucell Tribiotics, Blue Urocistin Forte, Reishi and Cordyceps, Blue Prostafix Forte 
Gama de creme terapeutice si produse de ingrijire personale oferita de Blue Diamond cuprinde Blue Gel Turmeric Forte - Gel Antiinflamator, Gel pentru picioare cu venin de vipera ammodytes, Balsam leacul naturii, Gel cicatrizant din Aloe Ferox – 99% ingrediente organice si multe altele.

Indiferent ca va doriti sustinerea sistemului imunitar, ameliorarea diferitelor afectiuni, va doriti un par frumos si o piele catifelata, va doriti sa folositi produse de curatenie ecologice sau pur si simplu va doriti produse de calitate pentru sanatatea intregii familii, Blue Diamond poate fi alegerea ideala!
Beneficiati astfel de produse de calitate, realizate la cele mai inalte standarde EU, apreciate de consumatori din intreaga lume!