Blue Lily

Blue Lily gama de cosmetice profesionale de calitate premium produse in Romania din ingrediente naturale. Ingrijire SPA in confontul propriei locuinte. Produse de calitate fara parabeni pe baza de ulei de cocos certificat organic.

Blue Lily este un brand de produse cosmetice naturale, ce au la baza formulelor ulei de cocos certificat ECOCERT, ce provie din agricultura biologica.

Blue Lily a luat nastere din fascinatia pentru ingredientele naturale, astfel produsele oferite de acest brand au fost realizate pentru a ajuta la redefinirea modalitatii de ingrijire a pielii si a parului. Utilizand produsele Blue Lily veti avea propriul SPA, chiar la dumneavoastra acasa, fara a va mai deplasa la salon. 

Acestea se adreseaza doamnelor ce isi doresc sa beneficieze de o experienta completa de ingrijire. In plus, produsele oferite de Blue Lily se preteaza pentru toate tipurile de ten si ofera numeroase efecte benefice pielii, precum prevenirea imbatranirii premature, ameliorarea petelor si ridurilor si ofera protectie pielii de razele solare. 

Dintre produsele ce fac parte din gama naturala de cosmetice Blue Lily, mentionam Crema antirid cu venin de vipera, Crema anticelulitica si Crema de fata SPF 15. Acestea pot ajuta la ingrijirea profunda a tenului si a pielii, hidratand in mod intens si oferind o senzatie de catifelare. 

Blue Lily - Produse romanesti premium la cele mai bune preturi!