COS Laboratories

Comanda produsele COS Laboratories la cel mai bun pret!

COS Laboratories isi propune sa vina in intampinarea persoanelor care isi doresc sustinerea sanatatii, vitalitatii si cresterea energiei organismului. Produsele oferite de COS Laboratories sunt realizate la cele mai inalte standarde UE, sunt de calitate premium si au o biodisponibilitate crescuta. Suplimente naturale, vitamine si minerale esentiale pentru functionarea optima a organismului.

 • Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina C Max 1000mg oferita de COS Laboratories sustine buna functionare a sistemului imunitar, sinteza colagenului si imbunatatirea functiilor neurologice. Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories creste vitalitatea organismului si ofera o sursa naturala de antioxidanti!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina C Powder, COS Laboratories

  Vitamina C Powder, COS Laboratories este unul din produsele de top oferite pentru sustinerea sanatatii organsimului nostru. Vitamina C Powder, COS Laboratories este usor de administrat si astfel poate suplimenta dieta zilnica necesara in functie de nevoi. Protejeaza activitatea sistemului imunitar, sustine elasticitatea vaselor sanguine, ofera protectie osteoarticulara si creste randamentul organismului.
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • VitC Zinc D3, COS Laboratories

  VitC Zinc D3, COS Laboratories ofera un complex optim de vitamine si minerale esentiale ce contribule la formarea optima a colagenului, imbunatatirea functiilor sistemului osos si mentinerea concentratiilor optime de calciu din sange.
  Transport Gratuit

  38 lei34lei

  34 lei x 1 buc = 34 lei -11%
  - +
 • Vitamina D3 4000iu, COS Laboratories

  Vitamina D3 4000iu, COS Laboratories este unul dintre cele mai apreciate suplimente ce ofera concentratia optima de vitamina D3. Acesta sustien functiile si procesele sistemului osteoarticualar, mentine sanatatea oaselor si creste randamentul sistemului imunitar. Ideal pentru persoanele cu afectiuni reumatice, sportivilor in special in perioada sezonului rece!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Zinc, COS Laboratories

  Zinc, COS Laboratories un element vital penutr functionarea organismului. Rinichii, muschii, prostata, ficatul, oasele au nevoie de cantitati optime de zinc pentru a-si pastra ingritatea celulara. Functiile zincului sunt multiple la nivelul organismului si se regaseste in special in fluide. Zinc, COS Laboratories ofera doza optima pentur suplimentarea necesarului zilnic pentur a ne bucura de vitalitate si sanatate!
  Transport Gratuit

  32 lei29lei

  29 lei x 1 buc = 29 lei -9%
  - +
 • Vitamina B12 Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina B12, COS Laboratories ofera micronutrienti necesari diviziunii celulare si optimizarea functiilor organismului. Vitamina B12, COS Laboratories ajuta la prevenirea disfunctiilor neurologice, functionarea normala a celulelor nervoase si de asemenea ofera protectie celulelor hepatice!
  Transport Gratuit

  51 lei46lei

  46 lei x 1 buc = 46 lei -10%
  - +
 • Complex B100, COS Laboratories

  Complex B100 COS Laboratories este unul dintre produsele oferite pentru cresterea energiei organismului. Complex B100 COS Laboratories reduce stresul si starile de epuizare fizica si psihica si mai mult ofera protectie intregului sistem nervos central. Ideal pentru studenti, sportivi si cei ce isi doresc revitalizarea organismului.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Biotina, COS Laboratories

  Biotina, COS Laboratories este una dintre cele mai utile vitamine hidrosolubile cu efecte multiple asupra sanatatii noastre. Dintre efectele benefice amintim capacitatea de a stabiliza tensiune, nivelul colesterolului, reglarea glicemiei, aciditatea gastrica. Biotina Vitamina B7, COS Laboratories este vitala pentur producerea energiei celulare si vitalizarea organismului.
  Transport Gratuit

  44 lei40lei

  40 lei x 1 buc = 40 lei -9%
  - +
 • Vitamina B6, COS Laboratories

  Vitamina B6, COS Laboratories este esentiala pentru metabolismul aminoacizilor si sinteza neurotransmitatorilor si acizilor nucleici. Vitamina B6, COS Laboratories reduce sarile de stres si epuizare psihica si sustine functiile neuronale. Se poate administra de asemenea ca adjuvant in prevenirea dezvoltarii celulelor tumorale.
  Transport Gratuit

  42 lei38lei

  38 lei x 1 buc = 38 lei -10%
  - +
 • Calciu D3, COS Laboratories

  Calciu D3 COS Laboratories este un supliment natural dedicat mentinerii sanatatii sistemului osos. Atat calciu cat si vitamina D3 sunt esentiale pentur sustinerea mobilitatii si reducerea inflamatiilror articulare si reumatice. In plus sustine metabolismul energetic si ofera protectie dentitiei.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • MagneFier Max, COS Laboratories

  MagneFier Max, COS Laboratories ofera necesarul zilnic de magneziu si fier, minerale esentiale pentru cresterea energiei celulare, reducerea starilor de oboseala, epuizare psihica si fizica. MagneFier Max, COS Laboratories ofera suport sintezei proteinelor si stucturii osoase.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Acid Folic B9, COS Laboratories

  Acid Folic B9, COS Laboratories pe langa sustinerea pe care o ofera dezvoltarii optime a tesutului matern, ajuta si la sinteza corecta a aminoacizilor. Acid Folic B9, COS Laboratories este esentiala in perioada preconceptionala si conceptionala deoarece ofera suport desvoltarii fatului si previne tulburarile de tub neural. Acid Folic B9, COS Laboratories sustine functiile intregului organism
  Transport Gratuit

  30 lei27lei

  27 lei x 1 buc = 27 lei -10%
  - +
 • Aloe Vera Bio Gel, COS Laboratories

  Aloe Vera Bio Gel COS Laboratories este obtinut din culturi certificate BIO si ofera regenerare si revitalizare intregului organism. Aloe Vera Bio Gel contine suc si gel de aloe vera pur, fara indulcitor, arome sau aditivi. Dintre principalele beneficii amintim efectul gastroprotector, hipoglicemiant, antiinflamator si antitumoral. Aloe Vera Bio Gel ajuta la reglarea metabolismului si vitalizarea organismului. Aloe Vera Bio Gel este Nepasteurizat!
  2 bucati, Reducere 20 %
  3 bucati, Reducere 25 % si Transport Gratuit
  4 bucati, Reducere 29 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  89 lei79lei

  79 lei x 1 buc = 79 lei -11%
  - +

Ce inseamna COS Laboratories pentru utilizatorii sai?
COS Laboratories inseamna vitalitate, energie, sanatate, echilibru si un organism sanatos! 

De ce sa alegeti produsele COS Laboratories?
- pentru ca sunt o companie autohtona ce ofera produse la standarde europene la cele mai mici preturi
- pentru ca produsele sunt elaborate impreuna cu cercetatori astfel incat concentratiile capsulelor sunt optimizate facand orice administrare sa fie usoara si eficienta
- produsele ofera nutrienti esentiali sustinerii imunitatii si ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a organismului
- gasiti in gama produse pentru sustinerea functiilor hepatice, musculare, neuronale, cardiovasculare
- complexul de antioxidanti vitamine si minerale ofera suport in cresterea vitalitatii si energiei organismului

COS Laboratories pentru crestera randamentului organismului, redarea vitalitatii si energiei, recastigarea echilibrului si starii de bine!