Desitin

Comanda produsele Destin la cel mai bun pret!

Desitin este o companie inovatoare ce realizeaza produse complexe pentru ameliorarea afectiunilor psihiatrice si neurologice. Avantajul principal il constituie experienta vasta a specialistilor, de peste 100 ani, si formulele unice ce ofera nutrienti esentili si suport in afectiunile sistemului nervos. Produsele Desitin sunt realizate in Germania si acum se pot gasi si in Romania! Produse de calitate si inovatoare la cele mai bune preturi! 

 • Concentrix 60 cps, Desitin

  Concentrix este un supliment natural realizat de laboratoarele Desitin ce ofera un suport optim functiilor cognitive. Concentrix este dedicat copiilor si tinerilor pentru cresterea puterii de concentrare si reducerea hiperactivitatii.
  Transport Gratuit

  129 lei92lei

  92 lei x 1 buc = 92 lei -29%
  - +
 • Concentrix 180 cps, Desitin

  Concentrix este un supliment natural realizat de Desitin ce creste puterea de concentrare in cazul copiilor si adolescentilor. Formula inovatoare Concentrix sustine functiile cognitive si ofera nutrienti esentiali bunei dezvoltari neurologice si psihice.
  Transport Gratuit

  339 lei219lei

  219 lei x 1 buc = 219 lei -35%
  - +
 • Parkovit 90 tablete, Desitin

  Parkovit de la Desitin ofera un complex de nutrienti esentiali sustinerii functiilor neurologice in cazul persoanelor cu Parkinson. Inovatia produsului Parkovit consta in suplimentarea nutrientilor vitali in prevenirea complicatiilor acestei afectiuni si anume Acid Folic, Vitamina B12 si Vitamina D3.
  Transport Gratuit

  109 lei80lei

  80 lei x 1 buc = 80 lei -27%
  - +

Dintre produsele de renume elaborate de Desitin amintim Concentrix dedicat imbunatatirii functiilor cognitive ale copiilor si adolescentilor si Parkovit supliment decicat mentinerii sanatatii psihice in cazul persoanelor cu Parkinson.

De ce produsele Desitin?
- pentru ca sunt realizate se cercetatori si specialisti in neurologie si psihiatrie
- pentru ca la baza suplimentelor realizate sta experienta desavarsita de peste 100  de ani in terapia acestor afectiuni
- pentru ca produsele constituie programe de nutritie necesare sustinerii sanatatii sistemului nervos
- pentru ca produsele realizate precum Concentrix si Parkovit imbunatatesc vizibil sanatatea psihica inca din prima perioada de administrare
- produsele sunt utilizate cu succes in numeroase clinici din Germania si Europa in terapia afectiunilor neurologice
- puteti beneficia de produse de top, cu rezultate notabile, simplu si eficient fara riscul reactiilor adverse


Beneficii produse Desitin

Concentrix - asa cum ne dam seama din denumirea produsului este un supliment natural dedicat cresterii puterii de concentrare. Concentrix a fost elaborat de laboratoarele Desitin pentru sustinerea functiilor cognitive ale copiilor si tinerilor si prevenirea hiperactivitatii si disfunctiilor de concetrare. Concentrix, Desitin ajuta la cresterea capacitatii de concedntrare, memorare, invatare pe termen lung. Este ideal chiar si in cazul copiilro cu ADHD, epilepsie sau ale afectiuni neurologice ce afecteaza puterea de concentrare.

Parkovit este un alt supliment de excelenta realizat de Desitin. Acesta reprezinta un program nutritional ced suplineste necesarul de nutrienti esentiali in cazul afectiunilor neurologice  in mod special in cazul Parkinsonului. Parkovit  ofera astfel un complex vital bazat pe Acid folic, B12 si D3 care sa mentina functiile sistemului nervos central in parametii optimi si sa ajute totodata la prevenirea simptomelor neplacute resintite pe perioada terapiillor specifice acestei afectiuni.

Desitin inseamna, experienta vasta, inovatie in realizarea suplimentelor naturale, eficienta maxima a rezultatelor obtinute pe perioada administrarii si recastigarea sanatatii psihice!