Digestie

Cele mai apreciate produse pentru digestie si tranzit intestinal!

 • Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond

  Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond este un suc pur 100% din fructe de noni, presat la rece fara aditivi sau conservanti. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond este un produs premium ce ofera numeroase beneficii organismului pornind de la stimularea imunitatii, efectul puternic antioxidant, hepatoprotector dar si puternic antitumoral. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond ofera de asemenea proprietati analgezice si antiinflamatorii.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • GINGER JUICE – GHIMBIR 100% BIO, Blue Diamond

  GINGER JUICE – GHIMBIR 100% BIO formula contine suc presat la rece din rizomi de ghimbir 99,5 % si suc de lamaie organic 0.5%. Ideal in afectiuni gastrice, infectii, gripe, raceala si stimularea metabolismului.
  Transport Gratuit

  99 lei76lei

  76 lei x 1 buc = 76 lei -23%
  - +
 • Green Coffee Slim, Blue Diamond

  Green Coffee Slim este un adjuvant natural in mentinerea greutatii corporale si imbunatatirea sanatatii. Amintim de asemenea capacitatea de a sustine sanatatea sistemului circulator, suportul oferit sistemului imunitar dar si aportul adus pentru imbunatatirea aspectului pielii.
  Transport Gratuit

  101 lei80lei

  80 lei x 1 buc = 80 lei -21%
  - +
 • Otet BlueKOMBUCELL, Blue Diamond

  Otetul BlueKOMBUCELL ofera preparatelor un gust desavarsit si o multime de beneficii. Otetul Blue KOMBUCELL de la Blue Diamond combina perfect aromele de turmeric, ghimbir, ardei iute – chilly, pulbere graviola, seminte de dovleac, samburi de caise, busuioc pentru preparate pline de savoare.
  Transport Gratuit

  52 lei40lei

  40 lei x 1 buc = 40 lei -23%
  - +
 • Blue Kombucell, Blue Diamond

  Blue Kombucell de la Blue Diamond este unic prin formula si actiunea sa. Actioneaza ca un tonic general si protejeaza flora intestinala. Blue Kombucell are efect prebiotic, probiotic si postbiotic. Printre efectele remarcante se numara efect antiinflamator, antitumoral, imunostimulator.
  Transport Gratuit

  116 lei91lei

  91 lei x 1 buc = 91 lei -22%
  - +
 • Refacerin Scoica Verde

  Refacerin Scoica Verde detine un efect puternic antiinflamator. Actiunea sa se desfasoara la nivelul oricarui tesut inflamat indiferent ca este un cartilajm tendon, ligament sau tesut hepatic, renal, pulmonar. Formula sa reduce disconfortul osteoarticular si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular.
  Transport Gratuit

  225 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -20%
  - +
 • Control Colesterol, Bioelemente

  Control Colesterol, Bioelemente este un supliment natural dedicat mentinerii sub control a nivelului de colesterol din sange si a trigliceridelor!
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  69 lei

  69 lei x 1 buc = 69 lei
  - +
 • VitC Zinc D3, COS Laboratories

  VitC Zinc D3, COS Laboratories ofera un complex optim de vitamine si minerale esentiale ce contribule la formarea optima a colagenului, imbunatatirea functiilor sistemului osos si mentinerea concentratiilor optime de calciu din sange.
  Transport Gratuit

  38 lei34lei

  34 lei x 1 buc = 34 lei -11%
  - +
 • Vitamina C Powder, COS Laboratories

  Vitamina C Powder, COS Laboratories este unul din produsele de top oferite pentru sustinerea sanatatii organsimului nostru. Vitamina C Powder, COS Laboratories este usor de administrat si astfel poate suplimenta dieta zilnica necesara in functie de nevoi. Protejeaza activitatea sistemului imunitar, sustine elasticitatea vaselor sanguine, ofera protectie osteoarticulara si creste randamentul organismului.
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina C Max 1000mg oferita de COS Laboratories sustine buna functionare a sistemului imunitar, sinteza colagenului si imbunatatirea functiilor neurologice. Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories creste vitalitatea organismului si ofera o sursa naturala de antioxidanti!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Lipozomal Vitamina C

  Lipozomal Vitamina C, vitamina C cu biodisponibilitate maxima ideala in sustinerea energiei organismului, proceselor sistemului imunitar, imbunatatirea functiilor sistemului nervos si prevenirea afectiunilor oncologice! Asimilare rapida si eficienta!
  Transport Gratuit

  140 lei

  140 lei x 1 buc = 140 lei
  - +
 • Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond

  Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond contine vitamina C din ascorbat de calciu ceea ce ii ofera efectul alcalinizant asupra organismului si fluidelor, si vitamina C din Acerola si Maces. Biodisponibilitatea crescuta ajuta la cresterea randamentului antioxidant si imunostimulator. Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond este recomandata in sustinerea functiilor organismului si protejarea acestuia in cazul diferitelor afectiuni cronice sau acute.
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  78 lei62lei

  62 lei x 1 buc = 62 lei -21%
  - +
 • Graviola Juice, Blue Diamond

  Graviola Juice, Blue Diamond este un suc natural obtinut din fructe proaspete fara conservanti sau aditivi si este dedicat pentru mentinerii sanatatii. Graviola Juice, Blue Diamond are efect puternic antitumoral, imunostimulator, antiparazitar si antifungic. Graviola Juice, Blue Diamond cea mai concentrata formula cu continut de piure de graviola!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  159 lei122lei

  122 lei x 1 buc = 122 lei -23%
  - +
 • Lyprinol 180 cps

  Lyprinol extract de scoica verde, un antiinflamator deosebit cu spectru larg ce creste mobilitatea si reduce disconfortul osteoarticular. Cu o experianta de peste 30 de ani Lyprinol se afla in topul celor mai eficiente antiinflamatoare naturale utilizat in peste 34 de state!
  Transport Gratuit

  410 lei330lei

  330 lei x 1 buc = 330 lei -20%
  - +
 • Lyprinol 60 cps

  Lyprinol, complex lipidic marin obtinut din extractul uleios de scoica verde recunoscuta pentru proprietatile sale puternic antiinflamatoare. Lyprinol ajuta in reducerea durerilor articulare, reumatice si creste mobilitatea!
  3 bucati, Reducere 22 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  165 lei132lei

  132 lei x 1 buc = 132 lei -20%
  - +
 • Digest Natural, Tiens

  Digest Natural, Tiens ofera protectie gastrica, reduce disconfortul refluxului gastrici si imbunatateste toate functiile sistemului digestiv. Bogat in fibre Digest Natural, Tiens ajuta la imbunatatirea peristaltismului intestinal si sustine procesul de refacerea a florei intestinale. Protectie gastrica eficienta cu doar 2 tablete/zi!
  Transport Gratuit

  130 lei

  130 lei x 1 buc = 130 lei
  - +
 • Turmeric Curcuma, Blue Diamond

  Turmeric Curcuma, Blue Diamond este un produs 100% natural obtinut din rozomi de turmeric. Efectul produsului este rapid si eficient. Turmeric Curcuma, Blue Diamond ofera efect puternic antiinflamator, antioxidant, hepatoprotector si antitumoral. 100 % organic fara indulcitori, arome sau concervanti!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  129 lei101lei

  101 lei x 1 buc = 101 lei -22%
  - +
 • Aloe Vera Integral

  Aloe Vera Integral cea mai concentrata formula pe baza de gels, suc si pulpa de aloe vera obtinuta din culturi certificate BIO.
  2 bucati, Reducere 24 %
  4 bucati, Reducere 28 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  62 lei49lei

  49 lei x 1 buc = 49 lei -21%
  - +
 • Aloe Vera Bio Gel, COS Laboratories

  Aloe Vera Bio Gel COS Laboratories este obtinut din culturi certificate BIO si ofera regenerare si revitalizare intregului organism. Aloe Vera Bio Gel contine suc si gel de aloe vera pur, fara indulcitor, arome sau aditivi. Dintre principalele beneficii amintim efectul gastroprotector, hipoglicemiant, antiinflamator si antitumoral. Aloe Vera Bio Gel ajuta la reglarea metabolismului si vitalizarea organismului. Aloe Vera Bio Gel este Nepasteurizat!
  Transport Gratuit

  94 lei79lei

  79 lei x 1 buc = 79 lei -16%
  - +
 • Aloe Ferox Juice Organic, Blue Diamond

  Aloe Ferox Juice Blue Diamond este un produs Organic, presat la rece din frunze de aloe ferox. Efectul este unul antiinflamator, antixidant, gastroprotector si imunostimulator. Aloe Ferox Juice creste vitalitatea organismului si reduce inflamatiile de la nivelul tesuturilor! Are efect cicatrizant si astringent.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

  Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentur sustinerea functiilro intregului organism. Specialisii au adaugat pe langa sucul de graviola si extract de turmeric, ghimbir si gac pentru a cerste efectul antiinflamator si antitumoral. Suc pur 100% natural.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Graviola si Papaya

  Refacerin Graviola si Papaya formula noua ce ofera mai multa protectie tractului intestinal si protectie gastrica. Este 100% natural, fara adaos de indulcitori sau arome.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Graviola

  Refacerin Graviola este un produs natural 100% fara adaos de indulcitori sau concervanti. Formula sa este benefica mentinerii sanatatii intregului organism dar si in afectiuni oncologice, inflamatii tisulare, gastrita, colon iritabil. Principiile active stimuleaza activitatea metabolismului si tranzitului intestinal
  Transport Gratuit

  120 lei

  120 lei x 1 buc = 120 lei
  - +