Produse Erectan


Viata sexuala reprezinta un aspect foarte important in cadrul unui cuplu, insa exista diverse situatii din cauza carora aceasta poate avea de suferit. Una dintre cele mai intalnite probleme, in ceea ce priveste barbatii, le reprezinta disfunctia erectila, aceasta putand sa afecteze ambii parteneri. In plus, pe langa periclitarea vietii de cuplu, disfunctia erectila poate conduce la aparitai unor dezechilibre emotionale in cazul barbatului si de aici la destramarea relatiei parteneriale. 

Din acest motiv, brandul Erectan vine in ajutorul barbatilor ce intampina astfel de dificultati si ii sprijina in ameliorarea disfunctiei erectile, promoveaza obtinerea unei erectii ferme si de lunga durata, contribuie benefic la prelungirea actului sexual, si intr-un final, la satisfacerea dumneavoastra si a partenerei.

Gamade produse Erectan este prezenta pe piata de catre o divizie ce apartine companiei Medica Herba, ce are ca si obiectiv ameliorarea aspectelor legate de erectie, fabricand in acest mod suplimente eficiente si sigure, care sa ajute la potenta barbatilor. 

ProduseleErectan prezinta certificari oferite de Ministreul Sanatatii din Republica Ceha, Institutul National de Cercetare din Romania IBA si Inspectia de Stat pentru Agricultura si Industria Alimentara Ceha. Acestea sunt produse la o calitate inalta, avand capacitatea sa respectestandarde ridicate de igiena si securitate. 

Erectan ofera clientilor sai suplimente alimentare ce isi bazeaza efectele benefice peutilizarea in compozitia lor a unor aminoacizii proprii organismului uman. In acest mod produsele Erectan nu au inregistrat nici un efect secundar, comparativ cu alte produse ce ajuta la imbunatatirea potentei.L-Arginina este inclusa in majoritatea formulelor produselor Erectan, aceasta fiind recunoscuta pentru abilitatile sale de a imbunatati circulatia sanguina, prin cresterea cantitatii de oxid nitric din organism, actioneaza ca un antioxidant, oferind protectie importiva oxidarii si poate ameliora starile de anxietate si stres. 

De asemenea, mai regasim in compozitia unor produse oferite de gama Erectansi minerale, precum seleniu si zinc, dar si extracte din plante, ce sunt benefice in ameliorarea conditiilor de stres si depresie, reduc inflamatiile din organism, promoveaza un sistem cardiac sanatos si sustin functiile sexuale.

Erectan ofera urmatoare tipuri de produse clientilor sai:

1. Erectan 400 mg.este un supliment foarte puternic, ce prezinta o formula unica care include cinci aminoacizi proprii ai corpului nostru, avand posibilitateade a ajuta la obtinerea unei erectii intr-un timp rapid. Includerea acestor ingrediente in compozitia sa, ofera posibilitatea suplimentului Erectan 400 mg. sa ajute la ameliorarea infertilitatii barbatilor, imbunatateste circulatia sangelui, promoveaza performantele sexuale si neutralizeaza daunele provocate de radicalii liberi. 

2. Produsul Erectan ManLongeste creat in mod special pentru consumul pe termen indelungat. Acesta beneficiaza de proprietatile impresionate a unor extracte din plante si minerale, ce ajuta la sprijinirea fertilitatii, echilibrarea nivelului de testosteron din corp si promoveaza calitatea vietii sexuale. Extractele prezente in formula sa sunt din plante, precum ginkgo biloba,panax ginseng, tribulus terrestris si cinnamomum cassia bark, toate acestea fiind utilizate pentru imbunatatirea functiilor sexuale. 

3. Erectan Gel Intimeste un lubrifiant ce beneficiaza de actiunile stimulatorii ale acizilor L-arginina si hialuronic, avand capacitatea de a imbunatati circulatia sanguina si promovarea unor erectii corespunzatoare pentru a va putea satisface partenera.