Freeways

Freeways este cel mai tare brand cu capital 100% romanesc. Cu o gama variata de produse ce include uleiuri esentiale, alimente bio ( cafea terapeutica si ciocolata calda terapeutica), suplimente naturale, minerale lichide, dispozitive medicale, Freeways este in topul producatorilor autohtoni.

Freeways  reprezinta o sursa de sanatate din natura, indiferent de varsta, pentru intreaga familie. Producator si distribuitor autohton de suplimente naturale, cu o experienta de peste 15 ani pe piata de suplimente din Romania, Freeways ofera produse de calitate premium la cele mai bune preturi.

Din dorinta de a oferi tuturor o viata calitativa si sansa la o sanatate iotima, specialistii Freeways au facut un obiectiv din sustinerea calitatii vietii. Acesta reprezinta o prioritate pentru ei si prin integrarea principiilor unei vieti sanatoase in fiecare familie au reusit sa elaboreze produse de cea mai inalta calitate.

 

Cu ce vine unic Freeways pe piata de suplimente din Romania?

 • detine laboratoare proprii de studiu si cercetare
 • produsele Freeways sunt realizate in fabrica proprie
 • toate produsele sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si control internationale
 • gama de produse Freeways acopera in mare parte principalele nevoi in ceea ce priveste mentinerea sanatatii
 • au dezvoltat o gama variata de produse inovatoare ce imbina perfect tehnologia de ultima generatie si  wellness
 • Compania Freeways ofera la nivel global produse de calitate obtinute din cele mai studiate ingredeinte naturale si extracte de plante


Care sunt principalele game de produse Freeways?

Gama Freeways de nutritie include suplimente pe baza de extracte si pulberi de plante. Produsele sunt naturale 100% si detin o biodisponibilitate ridicata la nivel celular. Dintre cele mai cunoscute suplimente amintim:

 • Gama cu Bromelaina in variantele capsule si pulberi – Brain, Cardio, Liver, Uris, Glicemo, Relax, Slim, Optilk, Prostate, Colon sau Digestive
 • Gama de vitamine,  minerale,  microalge si extracte de plante – Chlorella, Garcinia, Carbune activ, Chitosan, Complex B Natural, Maslin extract, Seleniu natural, L –Arginina, Astragalus, Siliciu, Passiflora, Aloe, Vitamina C Naturala si multe altele
 • Gama de Uleiuri esentiale ofera de asemena suport in mentinerea sanatatii si sunt concepute atat pentru uz intern cat si extern sau in aromaterapie. Acestea combina cele mai pretioase uleiuri cu proprietati benefice pentru sistemul nervos, respirator, renal, pulmonar sau articular.
 • Gama de Minerale lichide include cele mai importante coloidale necesare imbunatatirii si sustinerii sanatatii intregului organism – Fier, Mangan, Cupru, Zinc
 • Gama de cafea terapeutica si ciocolata calda 

Descoperiti gama de produse Freeways si bucurati-va de programele de sanatate dezvoltate de cel mai important si apreciat producator de suplimente din Romania!