GE132

Cele mai bune preturi la antioxidanti naturali!
GE132 este o gama de antioxidanti ce ofera suport mentinerii sanatatii atat adultilor cat si copiilor. 
Aici gasiti cele mai bune preturi la antioxidanti Ge132, Ge132  Plus Natural si Ge Kids


Mediul de viata, alimentatia, oboseala, stresul sunt factori ce ne pot influenta sanatatea in mod considerabil daca nu ii acordam importnta inca de la primele semne. 

Inca din 2002 Antioxidantul GE132 este disponibil in peste 12  tari din Europa si din 2010 si in Romania. GE132 este un complex de antioxidanti puternici care actioneaza sinergic ca adjuvant in profilaxia si terapia diferitelor afectiuni cronice sau acute.
Toate componentele GE132 sunt extracte naturale nealterate biologic si nemodificate genetic. GE132 este ralizat in Germania dupa o formula originala japoneza, eficienta in sustinerea si mentinerea sanatatii organsimului. Sursele de antioxidanti sunt furnizate de ingrediente recunoscute la nivel mondial atat pentru beneficiilor cat si pentru efectul puternic antioxidant. GE132 este produs in Germania conform celor mai inalte standarde UE.

Gama cuprinde astfel 3 produse de calitate premium obtinute doar din ingrediente naturale:

Antioxidant Ge132
  are o formula bazata pe: Extract din ciuperca Reishi; Extract din laptisor de matca; Extract din struguri rosii – Resveratrol; Extract dublu din rechin; Extract din ceai verde; Extract din macese. Toate ingredientele active ofera proprietati antioxidante remarcante si sustin functiile cardiovasculare, hepatice, pulmonare, pancreatice ale organismului. Antioxidant Ge132 se paote administra atat profilactic cat si terapeutic chiar si in afectiunile oncologice sau fdegenerative, datorita principiilor active desebite pe care le ofera.

Ge132 + Natural
a fost dezvoltat ulterior avand la baza aceeasi reteta originala insa axata mai mult pe gestionarea mai eficienta a afectiunilor cardiovasculare, oncologice si diabet. In compozitia Ge132 + Natural vom regasi Extract de ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum); Extract de laptisor de matca; Extract de samburi de struguri rosii (resveratrol);Extract din tomate (licopen); Extract din brocolli (sulforafan). Toate ingredientele active detin proprieati antioxidante, regenerante si antitumorale. Actiunea dubla oferita de Ge132 Plus Natural se refera atat la capacitatea de a induce apoptoza celulelor deteriorate cat si la stimularea procesului de regenerare celulara pentru o recuperare mai rapida a organismului.

Ge Kids este un supliment inovator dedicat mentinerii sanatatii copiilor, cresterea imunitatii si sustinerea unei dezvoltari armonioase a acestora. Ge Kids este un adjuvant eficient in cazul infectiilor recurente, inflamatiilor sau alergiilor. Ajuta la sustinerea activitatii imunologice si creste bariera de protectie a organismului. Ingrediente active Ge Kids: Extract ciuperca Reishi,Laptisor de matca, Resveratrol, Extract de macese, Beta-glucan 1,3 / 1,6-D, Licopen, Extract de Curcuma

Dupa cum puteti observa Ge132 ofera o sursa importanta de antioxidanti si nutienti pentru mentinerea sanatatii, indifernet de vasta sau starea de sanatate.

Va doriti mai multa energie, un tonus fisic si psihic optim si sa va mentineti sanatatea? Alegeti Ge 132, Ge 132  Plus Natural sau  pentru copii Ge Kids!
Aici gasiti cele mai bune preturi la antioxidanti!