Hepatoprotectoare

Cele mai tari produse cu efect hepatoprotector si regenerant!

 • Refacerin Liver

  Refacerin Liver sustien functionarea optima a ficatului si ajuta la normalizarea colesterolului, trigliceridelor si transaminazelor. Refacerin Liver optimizeaza procesul de detoxifiere si imbunatateste functiile vezicii biliare.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Scoica Verde

  Refacerin Scoica Verde detine un efect puternic antiinflamator. Actiunea sa se desfasoara la nivelul oricarui tesut inflamat indiferent ca este un cartilajm tendon, ligament sau tesut hepatic, renal, pulmonar. Formula sa reduce disconfortul osteoarticular si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular.
  Transport Gratuit

  225 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -20%
  - +
 • Control Colesterol, Bioelemente

  Control Colesterol, Bioelemente este un supliment natural dedicat mentinerii sub control a nivelului de colesterol din sange si a trigliceridelor!
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  69 lei

  69 lei x 1 buc = 69 lei
  - +
 • Lyprinol 180 cps

  Lyprinol extract de scoica verde, un antiinflamator deosebit cu spectru larg ce creste mobilitatea si reduce disconfortul osteoarticular. Cu o experianta de peste 30 de ani Lyprinol se afla in topul celor mai eficiente antiinflamatoare naturale utilizat in peste 34 de state!
  Transport Gratuit

  410 lei330lei

  330 lei x 1 buc = 330 lei -20%
  - +
 • Lyprinol 60 cps

  Lyprinol, complex lipidic marin obtinut din extractul uleios de scoica verde recunoscuta pentru proprietatile sale puternic antiinflamatoare. Lyprinol ajuta in reducerea durerilor articulare, reumatice si creste mobilitatea!
  3 bucati, Reducere 22 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  165 lei132lei

  132 lei x 1 buc = 132 lei -20%
  - +
 • Chitosan, Tiens

  Chitosan Tiens un produs natural 100% pe baza de extract din carapacea crabului rosu, fibra obtinuta este esentiala pentru detoxifierea organismului, reducerea colesterolului, reglarea metabolismului si tranzitului intestinal sau in reglarea greutatii corporale. Eficienta maxima si asimilare rapida la nivelul organismului.
  Transport Gratuit

  152 lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei
  - +