Laboratoarele Remedia

Laboratoarele Remedia este unul dintre cei mai mari producatori din Romania de suplimente alimentare, alimente BIO si cosmetice naturale.
Cele mai bune preturi la produsele Remedia!


In colaborare cu clinici si specialisti in domeniul nutritiei, Laboratoarele Remedia ofera consumatorilor romani produse din ingrediente atent selectionate, de la furnizori recunoscuti pe piata internationala din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Statele Unite ale Americii. Cu ingredeinte organice de inalta calitate, Remedia a dezvoltat o gama larga de suplimente dedicate mentinerii si imbunatatirii santatii si cresterii calitatii vietii.

In gama de produse Remedia vom intalni astfel, indulcitori naturali ideali chiar si in cazul persoanelor cu glicemie oscilanta sau diabet, linia de produse aloe vera imbogatite cu extracte de plante pentru imbunatatirea digestiei, tranzitului, functiilor hepatice si cresterii imunitatii, cat si suplimente naturale pentru mentinerea sanatatii generale.

Natura reprezinta o sursa naturala indiscutabila de sanatate, iar Laboratoarele Remedia a adus in Romania suplimente de calitate premium, certificate international, pure, obtinute din surse organice.