Lipozomal

Lipozomal - Produse premium lipozomale cu biodisponibilitate maxima! Lipozomal la cel mai bun pret Garantat!


Lipozomal - suplimente lipozomale ce ofera biodisponibilitate crescuta, valoare nutritionala ridicata si protectie celulara! Gama Lipozomal detine un proces de productie brevetat de LipoCellTech ceea ce ofera o valoare superioara comparativ cu alte suplimente si de asemenea pastreaza integritatea principiilor active ale ingredeintelor. Acum si in Romania Lipozomal Curcumin, Lipozomal Magneziu, Lipozomal Vitamina C!


Lipozomal este o gama de produse premium cu o biodisponibilitate maxima la nivel celular.
Formula Lipozomal procesata cu ajutorul tehnologiei LipoCellTech ofera protectie maxima ingredientelor active astfel incat acesta sa ajunga la nivelul intestinelor. In plus protectia oferita in timpul inaintarii prin tractul digestiv ajuta moleculele lipozomale sa ajunga in circuitul sanguin si sa ofere nutrientii necesari celulelor.

Ce sunt lipozomii?
Formate din fosfolipide naturale, lipozomii sunt molecule cu forma sferica ce pot contine orice mineral sau vitamina necesara organsimului. Sferele lipozomale pot contine astfel nutrienti hidro si liposolubili atat in centrul lor cat si in membrana. Acest avantaj ofera protectie continutului atat de actiunea stresului oxidativ, radicalilor liberi cat si a toxinelor din sange, enzimelor hepatice sau a bacteriilor.

Forma si stratul fosfolipidic ofera o biodisponibilitate maxima astfel incat celulele organismului pot absorbi intr-un mod eficient continutul lipozomilor. Mai mult, dupa eliberarea nutrientilorm fiecare lipozom devine la randul sau nutrient pentru ficat, creier si poate constituie parte a materialului celular. 

Datorita biodisponibilitatii crescute, lipozomii sunt identificati de organism ca si celulele proprii si inglobati in diferite tesuturi.

Lipozomal inseamna biodisponibilitatea fara precedent, nutritie sanatoasa oferita celulelor, absorbtie ridicata peste 95%

De ce sa alegeti Lipozomal si tehnologia LipoCellTech?
  • gama Lipozomal contine suplimente cu o biodisponibilitate de peste 95%
  • suplimentele sunt procesate cu atentie, fara presiuni ridicate si prin metode naturale de productie
  • nu sunt folosite substante care sa altereze continutul lipozomilor
  • toate produsele Lipozomal ofera molecule lipozomale stabile si biodisponibile superior comparativ cu alte produse similare datorita tehnologiei brevetate LipoCellTech
  • Produsele detin termene de valabilitate mari si cu prezinta reactii adverse
  • au gust neutru si nu contin arome artificiale mentinand astfel integritatea lipozomilor
  • tehnologia brevetata de fabricatie simuleaza perfect modul organismului de obtinere a moleculelor lipozomale proprii acesta fiind si motivul pentru care biodisponibilitatea e maxima

6 Motive sa alegi produsele Lipozomal


1. Tehnologie brevetata de ultima generatie - LipoCellTech, Marea Britanie. 
- Este unul dintre cele mai inalte standarde europene
- La nivel mondial, este singura tehnologie ce nu foloseste temperaturile ridicare in procesare
- Nu sunt folosite substante chimice, alcool sau presiuni mari de procesare

2. Calitate premium a produselor Lipozomal realizate si distribuite la nivel mondial
- produsele nu contin coloranti, arome, ingrediente modificate genetic
- de asemena produsele nu contin agenti derivati din carne, lapte sau soia
- produsele nu contin amidon, gluten sau ingrediente inactive
- biodisponibilitatea maxima si biocompatibila cu celulele organismului nostru

3. Lipozomal contine ingrediene pure
- toate ingredienele utilizate la realizarea gamei Lipozomal sunt de cea mai inalta calitate
- ingredeintele sunt atent selectionate astfel incat sa ofere siguranta si eficacitate maxima

4. Lipozomal - produse cu gust neutru usor de administrat de oricine
- pulberea lipozomala este atent incapsulata in molecule lipozomale astfel incat are gust neutru si nu sunt necesare arome sau alte substate care sa usureze administrarea
- forma pura cu actiune optima la nivelul celulelor

5. Lipozomal ofera produse premium cu absorbtie maxima
- tehnologia LipoCellTech ofera avantajul unei asimilari rapide si maxime la nivelul celulelro
- moleculele de lipozomi sunt protejate de membrana fosfolipidica astfel incat nu sunt afectate de acizi, toxine, enzime in traseul lor catre celule
- ofera o absorbtie rapida a nutrientilor odata ajunsi in circuitul sanguin
- au capacitatea de a deveni molecule ale tesuturilor celulare, cerebrale sau hepatice

6. Valabilitatea  produselor Lipozomal 
- comparativ cu alte suplimente cu formula lipozomala, prdusele realizate cu tehnologia LipoCellTech ofera un termen de valabilitate mult mai mare
- perioada de utilizare de la desigilare este de pana la 3 ani 
- ingredienele se mentin active fara a le fi alterata calitatea sau proprietatile.

Scurta prezentare a gamei Lipozomal
Lipozomal ofera 3 produse de top pentru mentinerea sanatatii astfel
Lipozomal Magneziu - o formula deosebit de utila in producerea ADN-ului. Spre deosebire de alte suplimente, moleculele lipozomale elibereaza magneziul direct in celule ceea ce creste vitalitatea celulelor. De asemena produsul este util in cresterea puterii de concentrare, reducerea stresului, mentinerea sanatatii oaselor, muschilor si a sistemului cardiovascular. Mai multe detalii in descrierea produsului. 

Lipozomal Vitamina C ofera o absorbtie de pana la 99% la nivel celular. Dintre numeroasele beneficii oferite amintim sustinerea functiilor si proceselor sistemului imunitar, protectia inimii si a intregului sistem cardiovascular si nervos. In plus ofera energie celulelor, protejeaza celulele de actiunea stresului oxidatic si sustine procesul de diviziune celulara. Formula lipozomala ofera eficienta ridicata, ca adjuvant, in cancer si majoritatea afectiunilor oncologice indiferent de stadiu sau complicatii. Mai multe detalii in descrierea produsului.

Lipozomal Curcumin ofera de asemenea absorbtie maxima de peste 95%. Cunoastem deja beneficiile curcuminei insa formula lipozomala creste randamentul substantelor active astfel incat activitatea antitumorala este mult potentata. Persoanele cu diferite afectiuni neurologice pot administra ca adjuvant produsul in special in cazurile de Alzheimer sau Parkinson. Produsul ofera in plus protectie hepatica, ajuta la eliminarea metalelor grele si reduce inflamatiile si durerile resimtite in cazul diferitelor afectiuni. Mai multe detalii in descrierea produsului.


Lipozomal, indiferent de formula aleasa, va constitui un adjuvant eficient in mentinerea sanatii intregului organism si in plus sustinerea unei diviziuni celulare optime!  Lipozomal, Acum si in Romania la cel mai bun pret garantat!