Lyprinol

Comanda Lyprinol 60 cps si Lyprinol 180 cps la cel mai bun pret!

Lyprinol este un antiinflamator cu spectru larg pe baza de extract de scoica verde. Formula sa bioprotectoare si biocompatibila cu organismul nostru, ajuta la reducerea inflamatiilor intr-un mod sigur si eficient indiferent daca este vorba de o inflamatie a articulatiilor, membranei hepatice, pulmonare, cardiace sau orice tesut ce prezinta o inflamatie.

Lyprinol, complex lipidic marin reduce inflamatiile de la nivelul organismului sigur, eficinet si cu efect rapid.

Cum reduce Lyprinol inflamatiile?
Stim deja ca organismul si in special celulele organismului nostru au nevoie de acizi grasi pentru a functiona intr-un mod optim. Membrana celulara are nevoie de acizi grasi omega 3 si omega 6, acizi grasi ce nu pot fi produsi de organism. Lyprinol ofera prin complexul lipidic marin o biodisponibilitate crescuta astfel incat celulele sa bebeficieze de un echilibru intre acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Cand exista dezechilibre la nivel celular, mediatorii inflamtiilor produ diverse senzatii de disconfort precum durerea rigiditatea, tumefierea si chiar reducerea mobilitatii.

Lyprinol este un complex unic, brevetat, denumit complex PCSO-524 ce ofera echilibrul necesar a acizilor grasi in membrana celulara astfel incat previne aparitia inflamatiilro si totodata ofera o protectie suplimentara acesteia in mentinerea integritatii. Totul datorita extractului de scoica verde ce provine din apele nepoluate ale Noii Zeelande.

Formula speciala contine peste 90 de fractiuni de acizi grasi si amintim aici OTA, ETA, EPA, DHA astfel incat sa ofere eficienta maxima si un puternic efect antiinflamator!

Lyprinol extract uleios de scoica verde, este pe piata din Europa utilizat din 1994  si este cu succces utilizat de milioare de persoane pentru cresterea calitatii vietii si imbunatatirea mobilitatii.

10 Avantaje Lyprinol:
- detine o formula unica, brevetata pe baza de extract uleios de scoica verde
- Lyprinol ofera in fiecare capsula concentratia maxima de extract uleios de scoica verde cu efect puternic antiinflamator
- este utilizat de peste 26 de ani in peste 34 de tari pentru eficienta si proprietatile sale remarcabile
- Lyprinol reduce inflamatiile in mod natural fara reactii adverse!
- este de 100 de ori mai eficient decat uleiul de peste
- formula brevetata Lyprinol este de 125 de ori mai eficienta in reducerea inflamatiilor decat variantele pulbere de scoica verde
- specialistii au concluzionat ca formula Lyprinol detine o concetratie de 175 ori mai mare decat uleiul de somon sau de primula
- Extractul uleios de scoica verde oferit de Lyprinol detine efect calmant in cazul rigiditatii articulatiilor, tensionare, temperatura ridicata in zona inflamata sau dureri permanente.
- Lyprinol este un bun adjuvant pentru sanatatea articulatiilor, inimii, imbunatatirea functiilor cerebrale si chiar reducerea nivelului de colesterol din sange.
- reduce in mod eficient durerile si disconfortul articular, inflamatiile pulmonare, hepatice, ale aparatului cardiovascular,  sau alte inflamatii de la nivelul organismului.

Observam astfel eficienta si spectrul larg de actiune ofertit de Lyprinol!
Daca va doriti astfel, o alternativa usoara, eficienta, cu rezultate spectaculoase obtinute de milioane de persoane care l-au utilizat, Lyprinol este alternativa naturala, sigura si fara efecte secundare!