Minerale

Comanda cele mai importante minerale pentru organism la cel mai mic pret!

 • MagneFier Max, COS Laboratories

  MagneFier Max, COS Laboratories ofera necesarul zilnic de magneziu si fier, minerale esentiale pentru cresterea energiei celulare, reducerea starilor de oboseala, epuizare psihica si fizica. MagneFier Max, COS Laboratories ofera suport sintezei proteinelor si stucturii osoase.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Zinc, COS Laboratories

  Zinc, COS Laboratories un element vital penutr functionarea organismului. Rinichii, muschii, prostata, ficatul, oasele au nevoie de cantitati optime de zinc pentru a-si pastra ingritatea celulara. Functiile zincului sunt multiple la nivelul organismului si se regaseste in special in fluide. Zinc, COS Laboratories ofera doza optima pentur suplimentarea necesarului zilnic pentur a ne bucura de vitalitate si sanatate!
  Transport Gratuit

  32 lei29lei

  29 lei x 1 buc = 29 lei -9%
  - +
 • Calciu D3, COS Laboratories

  Calciu D3 COS Laboratories este un supliment natural dedicat mentinerii sanatatii sistemului osos. Atat calciu cat si vitamina D3 sunt esentiale pentur sustinerea mobilitatii si reducerea inflamatiilror articulare si reumatice. In plus sustine metabolismul energetic si ofera protectie dentitiei.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Lipozomal Magneziu

  Lipozomal Magneziu ofera concentratia optima de magneziu lipozomal cu absorbtie pana la 99%! Tehnologia brevetata de procesare a produsului Lipozomal Magneziu creste biodsponibilitatea si eficienta in sustinerea diviziunii celulare, imbunatatirea sistemului osos, muscular, cerebral si cardiovascular! Alegerea ideala in reducerea epuizarii psihice si cresterea vitalitatii organismului
  Transport Gratuit

  139 lei

  139 lei x 1 buc = 139 lei
  - +
 • Super Calciu Nutritiv pentru copii, Tiens

  Super Calciu Nutritiv pentru copii, Tiens contine calciu organic cu asimilare optima la nivelul tesuturilor. este ideal ca adjuvant in dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor. Super Calciu Nutritiv pentru copii, Tiens sustine formarea si dezvoltarea sistemului osos, reduce riscul fracturilor si previne rahitismul si anemia la copii.
  Transport Gratuit

  109 lei

  109 lei x 1 buc = 109 lei
  - +
 • Super Calciu Nutritiv, Tiens

  Super Calciu Nutritiv sustine functiile sistemului imunitar si nervos. In primul rand este esential pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, sistemului osos si coagularea optima a sangelui. Formula Super Calciu Nutritiv are o asimilare maxima la nivelul organismului oferind astfel sustinere sistemului nervos, echilibrand totodata somnul si energia organismului. Se asimileaza integral la nivelul tesuturilor datorita biocompatibilitatii crescute!
  Transport Gratuit

  100 lei

  100 lei x 1 buc = 100 lei
  - +
 • Super Calciu Nutritiv Formula Avansata, Tiens

  Super Calciu Nutritiv Formula Avansata, Tiens ofera un complex de calciu, vitamine si minerale optim pentru suplimentarea dietei zilnice. Super Calciu Nutritiv Formula Avansata, Tiens sustine sanatatea si functionarea optima a sistemului imunitar, protejeaza structura osoara si participa in cele mai importante procese ale organismului. Suplimenteaza optim deficientele de calciu si minerale!
  Transport Gratuit

  296 lei

  296 lei x 1 buc = 296 lei
  - +
 • Super calciu cu lecitina, Tiens

  Super calciu cu lecitina, Tiens combinatia perfecta pentru imbunatatirea functiilor cognitive. Formula biodisponibila c alimilare rapida ajuta la cresterea randamentului psihic, reducerea stresului, anxietatii sau a metabolismului. Super calciu cu lecitina, Tiens sustine puterea de concetrare, memorare, invatare si ofera un suport indispensabil sistemului nervos central.
  Transport Gratuit

  47 lei

  47 lei x 1 buc = 47 lei
  - +
 • Zinc, Tiens

  Zinc Tiens, este o varianta de zinc organic cu asimilare maxima la nivelul celulelor. Formula special conceputa de specialisti sustine numeroase procese ale organismului pornind de la mentinerea sanatatii pielii si parului, imbunatatirea functiilor cerebrale cat si in reglarea productiei hormonilor sexuali. Ofera doza optima de zinc astfel incat organismul sa functioneze in parametrii optimi!
  Transport Gratuit

  65 lei

  65 lei x 1 buc = 65 lei
  - +

Gama de minerale este dedicata mentinerii si sustinerii functiilor organismului si promovarea echilibrului energetic al acestuia.
Mineralele ionice au o biodisponibilitate maxima la nivel celular astfel incat fiecare celula primeste necesarul zilnic de microelemente si macrominerale pentru o functionare optima a intregului organism.