Olimpiq

Comanda Olimpiq la cel mai bun pret!

Olimpiq reprezinta cea mai inovatoare gama de produse, stimulatoare de celule stem esentiale pentru mentinerea sanatatii intregului organism. Desi in prezent exista mai multe terapii cu celule stem, Olimpiq ofera alternativa naturala, noninvaziva si eficienta de regenerare a tesuturilor, revitalizarea organsimului si mentinerea sanatatii. Produsele Olimpiq pot stimula maduva osoasa sa produca, in doar cateva ore, pana la 250% mai multe celule stem si sa le elibereze in circuitul sanguin astfel incat organismul nostru sa functioneze in parametrii optimi.

 • Olimpiq SXC Jubileum SL 250% 120/120 cps

  Olimpiq SXC Jubileum SL 250% creste capacitatea maduvei osoase sa produca cu pana la 250% mai multe celule stem. Formula este dedicata in special persoanelor cu glicemie oscilanta sau diabet si sustine functiile pancreasului in parametrii optimi! Ajuta la prevenirea complicatiilor diabetului si stabilizarea glicemiei.
  Transport Gratuit

  1081 lei865lei

  865 lei x 1 buc = 865 lei -20%
  - +
 • Olimpiq SXC Jubileum 250% 120/120 cps

  Olimpiq SXC Jubileum 250% cu acet supliment organsimul dvs. poate beneficia in doar 2 ore de o cantitate dubla de celule stem in circuitul sanguin. Cu cat maduva elibereaza o cantitate mai mare de celule stem cu atat organismul se poate recupera mai usor! Olimpiq SXC Jubileum 250% va poate ajunge pentru administrare de pana la 4 luni!
  Transport Gratuit

  869 lei695lei

  695 lei x 1 buc = 695 lei -20%
  - +
 • Olimpiq SXC Jubileum 200% 60/60 cps

  Olimpiq SXC Jubileum 200% 60/60 cps pachet ce va ajunge pentru o administrare de 2 luni. Olimpiq SXC Jubileum 200% este un supliment natural ce sustine procesul de regenerare a tesuturilor afectate de imbatranire, accidente sau diferite afectiuni! Alegerea naturala si eficienta in recastigarea si mentinerea sanatatii!
  Transport Gratuit

  494 lei395lei

  395 lei x 1 buc = 395 lei -20%
  - +
 • Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps

  Olimpiq SXC Jubileum 200% sustine procesul de regenerare a intregului organism, creste vitalitatea si tonusul organismului si previne dezvoltarea diferitelor afectiuni cronice sau acute! Este ideal la orice varsta pentru mentinerea sanatatii!
  Transport Gratuit

  269 lei215lei

  215 lei x 1 buc = 215 lei -20%
  - +
 • Olimpiq SXC Jubileum CC 250% 60/60 cps

  Olimpiq SXC Jubileum CC 250% este un produs natural ce creste capacitatea maduvei cu 250% in eliberarea celulelor stem in organism. Olimpiq SXC Jubileum CC 250% sustine functiile cognitive si reduce complicatiile afectiunilor neurologice!
  Transport Gratuit

  594 lei475lei

  475 lei x 1 buc = 475 lei -20%
  - +
 • Olimpiq SXC Jubileum 250% 240/240 cps

  Olimpiq SXC Jubileum 250% 240/240 cps, este un stimulator natural de Celule Stem cu o formula bazata pe extracte si pulberi a peste 77 de plante. Formula deosebita creste capacitatea de regenerare a tesuturilor si imbunatatirea functiilor organismului! Sigur si eficient, Olimpiq SXC Jubileum 250% 240/240 cps va poate ajunge pentru administrare de pana la 8 luni!
  Transport Gratuit

  1609 lei1287lei

  1287 lei x 1 buc = 1287 lei -20%
  - +


Olimpiq SXC  reprezinta stimulatorul dumneavoastra natural de celule stem adulte ce va ajuta in mentinerea sanatatii si revitalizarea intregului organism

Olimpiq SXC Jubileum, este un produs comlex, unic, dezvoltat de specialisti si sustinerea sanatatii si regenerarea organismului.  Olimpiq  prezinta alegerea naturala, eficienta si noninvaziva in prevenirea diferitelor afectiuni si recuperarea sanatatii. Celulele stem eliberate de maduva osoasa sunt eficiente in peste 70 afectiuni severe, acute sau cronice.  Pentru prevenirea acestor afectiuni este important sa mentinem un grad ridicat al numarului de celule stem in circuitul sanguin. 

Olimpiq - stimulator natural de celule stem!

Formula unica a gamei Olimpiq are la baza peste 77 ingrediente active, extracte si pulberi de plante care stimuleaza maduva ososa sa produca o cantitate mai mare de celule stem  decat produce in mod normal si care ofera protectie antioxidanta acestora astfel incat sa ajunga in siguranta la organul tinta!
Dintre elementele speciale oferite de Olimpiq amintim Alga Afa, NADH, Astragalus, Coenzima Q10 care pe langa efectul stimulator, regenerant ajuta si la cresterea energiei celulare si sustin in mod activ procesul de diviziune celulara.

Celulele stem sunt celulele raspunzatoare de regenerarea tuturor tesuturilor, acestea avand capacitatea de a se multiplica si diferentia in orice celula a organismului nostru. Celulele stem au capacitatea de se transforma astfel in celule epiteliale, hepatice, osoase, celule ale vaselor sanguine, creier, orite tesut, fiind unicele care se pot divide in mod repetat in celule specializate.
Rolul celulelor stem este foarte important pentru functiile intregului organism deoarece pot sustine sanatatea tesurturilor, grabesc recuperarea in urma interventiilor chirurgicale sau a diferitelor conditii de sanatate, reduc afectiunile ce apar odata cu inaintarea in varsta sau in urma accidentelor.Cu Olimpiq SXC  Jubileum 200% si 250% putem avea in sange aproximativ inca 20 milioane de celule stem in plus pe zi.


Beneficiile Olimpiq stimulatorul celulelor stem!
 • stimuleaza productia proprie ce celule stem perfecte si compatibile cu orice tesut ce necesita regenerare
 • cu Olimpiq nu exista riscul respingerii celulelor stem eliberate in fluxul sanguin
 • celulele stem eliberate de maduva osoasa indeplinesc functiile tesutului afectat imediat ce au ajuns la acesta
 • Olimpiq nu reprezinta riscuri si reduce riscul interventiilor complicate
 • Cu Olimpiq nu necesita o perioada de recuperare deoarece celulele stem sunt produse pe propriul organism intr-un mod natural doar ca la o capacitate mai mare
 • toate produsele Olimpiq SXC Jubileum sunt 100% naturale
 • Olimpiq reprezinta alegerea ideala in prevenirea dezvoltarii anumitor afectiuni cronice sau acute
 • Olimpiq SXC Jubileum sustine functiile optime ale organismului si reduce actiunea stresului oxidativ si a radicalilor liberi
 • Olimpiq ofera o alternativa naturala fara riscuri, contraindicatii sau reacii adverse
 • ofera de asemenea sansa la o terapie eficienta fara complicatii sau riscul respingerii celulelor precum in cadrul terapiilor cu celule stem embrionare
 • reprezinta o terapie accesibila oricui, fara costuri exagerate precum transplanturile de celule stem
 • reprezinta o alegere sanatoasa indiferent de varsta

Simplu, fara reactii adverse si eficient Olimpiq  este un adjuvant ce va sustine sanatatea intregului organism
Cu Olimpiq Jubileum SXC numarul de celule stem poate fi marit in aproximativ 2 ore cu pana la 200%- 250%.

Formula complexa elaborata de specialisti contine peste 77 de ingrediente naturale obtinute din radacini, frunze flori de plante cu proprietati remarcante de stimulare a maduvei osoase in producerea celulelor stem.

Gama ce produse dedicata regenerarii celulara include
 1. Olimpiq SXC Jubileum cu stimulare 200% si 250% reprezinta alegerea ideala pentru administrare pe o perioada cuprinsa intre 30 si 240 zile Celulele stem eliberate de maduva osoasa, prin refacerea tesuturilor si prevenirea complicatiilor diferitelor afectiuni, ajuta la recuperarea reducerea dezvoltarii limfoamelor, anemiilor, afectiunilor sistemului imunitar, cardiovascular, pulmonar, gastric sau hepatic, prevenirea afectiunilor oncologice si nu numai.

 2. Olimpiq SXC SL Jubileum cu stimulare 250% este dedicata in special persoanelor cu glicemie oscilanta sau diabet pentru ca sustine foarte bine functiile pancreasului, regleaza metabolismul glucidic si previne complicatiile diabetului.

 3. Olimpiq SXC CC Jubileum 250% sustine functiile cognitive, imbunateste functiile cerebrale si ale sistemului nervos central. Este eficient in afectiuni neurologice si participa la recuperarea in cazul afectiunilor Parkinson, ADHD, Alzheimer.

Observam asfel ca rolul celulelor stem este esential pentru a ne bucura de o viata sanatoasa si de calitate! Stimulatoarele naturale de celule stem Olimpiq  va ofera suport deosebit in cresterea calitatii vietii si recastigarea starii de sanatate a intregului organism.

Milioane de persoane din intreaga lume au ales Olimpiq, poate fi si alegerea dumneavoastra pentru revitalizarea organismului si sanatatea intregii familii!