Oncoforte

Comanda Oncoforte la cel mai bun pret!

Oncoforte este unul dintre cele mai apreciate produse naturale realizate de laboratoarele Vitalabs SUA. Formula speciala, breverata contine un complex de ingrediente cu efect puternic antitumoral ce ajuta atat la recuperarea organismului cat si la prevenirea complicatiilor diferitelor tipuri de cancer. Oncoforte ofera protectie celulelor si sustine activ procesul de regenerare ceulara pentru o recuperare usoara si eficienta pentru organism.

 • Oncoforte

  Oncoforte este considerat de specialisti cel mai puternic antitumoral cu spectru larg. Oncoforte contine 26 de ingrediente cu efect antitumoral, imunostimulator, cardio si heaptoprotector! Oncofoerte adjuvant in recastigarea si mentinerea sanatatii optime!
  2 bucati, Reducere 36 % si Transport Gratuit
  3 bucati, Reducere 38 % si Transport Gratuit
  4 bucati, Reducere 40 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  299 lei195lei

  195 lei x 1 buc = 195 lei -35%
  - +
 • Oncoforte 2 buc

  Oncoforte unul dintre cele mai eficiente suplimente naturale cu efect puternic antitumoral, utilizat in numeroase centre de terapie oncologica in Europa. Efectul Oncoforte este compled datorita formulei bogate in antioxidanti si ingredieten cu efect antutumoral, regenerant, imunistimulator si protector. Oncoforte este un adjuvant eficinet in redobandirea sanatatii si cresterea calitatii vietii!
  Transport Gratuit

  598 lei383lei

  383 lei x 1 buc = 383 lei -36%
  - +
 • Oncoforte 3 buc

  Oncoforte ofera un complex de 26 de extracte de plante cu efect puternic antitumoral. Este unul dintre cele mai utilizate suplimente naturale atat in terapiile oncologice cat si in recuperarea si mentinerea sanatatii intregului organism. Efectele Oncoforte se simt inca din prima perioada de administrare prin reglarea echilibrului organismului si cresterea energiei!
  Transport Gratuit

  897 lei556lei

  556 lei x 1 buc = 556 lei -38%
  - +
 • Oncoforte 4 buc

  Oncoforte supliment natural 100% eficient in prevenirea si reducerea complicatiilor afectiunilor tumorale. Oncoforte este un adjuvant eficient in terapiiel oncologice indifernt de tip sau stadiu. Creste activitatea sistemului imunitar si induce aoptoza celulelor deteriorate!
  Transport Gratuit

  1196 lei717lei

  717 lei x 1 buc = 717 lei -40%
  - +

Oncoforte este considerat de specliesti in domeniul sanatatii si oncologiei poate, cel mai complex supliment natural cu actiune antitumorala. Eficienta suplimentului Oncoforte este data in primul rand de actiuniea sinergica a ingredientelor active ce au la baza numeroase studii stiintifice si clinice cu rezultate benefice in afectiunile oncologice indiferent de tip sau stadiu.

Specialistii pe baza studiilor efectuate au reusit sa inglobeze intr-un singur supliment 26 dintre cele mai eficiente plante cu proprietati puternic antitumorale. Efectul Oncoforte este asupra intregului organism.

De ce Oncoforte?
- este un supliment 100% natural fara contraindicatii si reactii adverse
- este considerat de specialisti cel mai puternic supliment natural cu eficienta maxima in afectiunile oncologice
- Oncoforte ofera protectie celulara protejand astfel celulele de actiunea stresului oxidativ sau a radicalilor liberi
- sustine in mod natural procesul de regenerare si creste sansele de recuperare a organismului in cazul diferitelor afectiuni, oncologice, hepatice, pulmonare, renale, cardiovasculare si nu numai
- Oncoforte creste activitatea sistemului imnunitar si indice apoptoza celulelor maligne stopand in acest mod si proliferarea acestora
- contine ingrediente ce sustin metabolismul energetic al organismului si reduc perioada de convalescenta
- Oncoforte are efect alcalinizant si ajuta la reducerea inflamatiilor de al nivelul tesuturilor
- Oncoforte poate fi utilizat atat de persoanele care isi doresc recastigarea sanatatii cat si de cele care isi mentinerea sanatatii, indiferent de varsta
- Formula deosebita oferita de Oncoforte este eficienta in afectiunile oncologice chiar si in cazul metastazelor
- reduce efectele adverse resimtite in cazul terapiilor alopate si creste randamentul acestora
- ofera o administrare usoara si eficienta in doza de 1 -4  capsule/zi
- efectul Oncoforte se poate simti inca din prima perioada de administrare prin cresterea vitalitatii organismului, redarea echilibrului psihic si fizic, imbunatatirea calitatii somnului, reducerea durerilor sau a disconfortului resimtit in cazul diferitelor afectiuni

Acestea sunt doar o parte din beneficiile oferite de Oncoforte.
Oncoforte poate invinge cancerul cu puterea plantelor! Este considerat de specialisti cel mai puternic antitumoral!
Oncoforte va sustine sanatatea si creste calitatea vietii!