Plamani

 • Turmeric Curcuma, Blue Diamond

  Turmeric Curcuma, Blue Diamond este un produs 100% natural obtinut din rozomi de turmeric. Efectul produsului este rapid si eficient. Turmeric Curcuma, Blue Diamond ofera efect puternic antiinflamator, antioxidant, hepatoprotector si antitumoral. 100 % organic fara indulcitori, arome sau concervanti!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  129 lei101lei

  101 lei x 1 buc = 101 lei -22%
  - +
 • Graviola Juice, Blue Diamond

  Graviola Juice, Blue Diamond este un suc natural obtinut din fructe proaspete fara conservanti sau aditivi si este dedicat pentru mentinerii sanatatii. Graviola Juice, Blue Diamond are efect puternic antitumoral, imunostimulator, antiparazitar si antifungic. Graviola Juice, Blue Diamond cea mai concentrata formula cu continut de piure de graviola!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  159 lei122lei

  122 lei x 1 buc = 122 lei -23%
  - +
 • Refacerin Graviola

  Refacerin Graviola este un produs natural 100% fara adaos de indulcitori sau concervanti. Formula sa este benefica mentinerii sanatatii intregului organism dar si in afectiuni oncologice, inflamatii tisulare, gastrita, colon iritabil. Principiile active stimuleaza activitatea metabolismului si tranzitului intestinal
  Transport Gratuit

  120 lei

  120 lei x 1 buc = 120 lei
  - +
 • Refacerin Graviola si Papaya

  Refacerin Graviola si Papaya formula noua ce ofera mai multa protectie tractului intestinal si protectie gastrica. Este 100% natural, fara adaos de indulcitori sau arome.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

  Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentur sustinerea functiilro intregului organism. Specialisii au adaugat pe langa sucul de graviola si extract de turmeric, ghimbir si gac pentru a cerste efectul antiinflamator si antitumoral. Suc pur 100% natural.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Antivir, Blue Diamond

  Antivir, Blue Diamond creste capacitatea imunologica a organismului si ofera o combinatie optima de ingrediente cu efect antiviral, antibacterian si antiinflamator. Ideal in ameliorarea virozelor, gripei, tusei si infectiilor pulmonare
  Transport Gratuit

  127 lei98lei

  98 lei x 1 buc = 98 lei -23%
  - +
 • Canticer

  Canticer Supliment natural antitumoral cu eficienta maxima in reducerea complicatiilor afectiunilor oncologice, sustinerea functiilor sistemului imunitar si echilibrarea organismului. Canticer sustine procesul de regenerare a tesuturilor sanatoare, reduce efectele negative ale citostaticelor si chimioterapiei si ajuta la o recuperare mai rapida a organismului in astfel de situatii. Canticer detine efect puternic antitumoral datorita complexului celor 7 ingredeinte cu efect puternic antitumoral, antioxidant si detoxifiant!
  2 bucati, Reducere 45 % si Transport Gratuit
  4 bucati, Reducere 47 % si Transport Gratuit
  6 bucati, Reducere 50 % si Transport Gratuit
  8 bucati, Reducere 53 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  399 lei245lei

  245 lei x 1 buc = 245 lei -39%
  - +
 • Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina C Max 1000mg oferita de COS Laboratories sustine buna functionare a sistemului imunitar, sinteza colagenului si imbunatatirea functiilor neurologice. Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories creste vitalitatea organismului si ofera o sursa naturala de antioxidanti!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina C Powder, COS Laboratories

  Vitamina C Powder, COS Laboratories este unul din produsele de top oferite pentru sustinerea sanatatii organsimului nostru. Vitamina C Powder, COS Laboratories este usor de administrat si astfel poate suplimenta dieta zilnica necesara in functie de nevoi. Protejeaza activitatea sistemului imunitar, sustine elasticitatea vaselor sanguine, ofera protectie osteoarticulara si creste randamentul organismului.
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond

  Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond contine vitamina C din ascorbat de calciu ceea ce ii ofera efectul alcalinizant asupra organismului si fluidelor, si vitamina C din Acerola si Maces. Biodisponibilitatea crescuta ajuta la cresterea randamentului antioxidant si imunostimulator. Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond este recomandata in sustinerea functiilor organismului si protejarea acestuia in cazul diferitelor afectiuni cronice sau acute.
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  78 lei62lei

  62 lei x 1 buc = 62 lei -21%
  - +
 • Flavin Herb Pulmo

  Flavin Herb Pulmo combina sinergic actiunea bioflabonoidelor cu extracte de plante eficiente in afectiunile pulmonare. Flavin Herb Pulmo ajuta la imbunatatirea respiratiei si cresterea randamentului sistemului imunitar in cazul virusilor, bacteriilor, parazitilor.
  10 bucati, Reducere 25 %
  Transport Gratuit

  30 lei24lei

  24 lei x 1 buc = 24 lei -20%
  - +
 • Transport Gratuit

  281 lei225lei

  225 lei x 1 buc = 225 lei -20%
  - +
 • Graviola capsule, Blue Diamond

  Graviola capsule, Blue Diamond, formula obtinuta din frunzele de graviola. Detine potential antioxidant si gastroprotector remarcant. Este considerat de specialisti un adjuvant cu spectru larg in afectiunile oncologice si complicatiile acestora!
  Transport Gratuit

  89 lei71lei

  71 lei x 1 buc = 71 lei -20%
  - +
 • CEAI DE GRAVIOLA – ceai din frunze de Graviola, Blue Diamond

  CEAI DE GRAVIOLA – ceai din frunze de Graviola pisate, 100% natural. Ideal in mentinerea sanatatii si protejarea organismului de actiunea radicalilor liberi si stresului oxidativ. Ofera proprietati antioxidante remarcante, imunostimulatoare, cardioprotectoare hipoglicemiante si antitumorale.
  Transport Gratuit

  107 lei84lei

  84 lei x 1 buc = 84 lei -21%
  - +
 • GINGER JUICE – GHIMBIR 100% BIO, Blue Diamond

  GINGER JUICE – GHIMBIR 100% BIO formula contine suc presat la rece din rizomi de ghimbir 99,5 % si suc de lamaie organic 0.5%. Ideal in afectiuni gastrice, infectii, gripe, raceala si stimularea metabolismului.
  Transport Gratuit

  99 lei76lei

  76 lei x 1 buc = 76 lei -23%
  - +