ProFertil

Comanda Profertil la cel mai bun pret!

ProFertil este dedicat fertilitatii cuplurilor care isi doresc sa conceapa! ProFertil ofera un complex de nutrienti esentiali imbunatatirii functiilor reproducatoare masculine, a calitatii si cantitatii lichidului seminal, stimularea erectiilor prin suplimentul ProFertil barbati iar pentru femei, ProFertil femei pentru sustinerea metabolismului hormonal, cresterea fertilitatii, dezvoltarea optima a tesutului matern si a fatului pana in primul trimestru de sarcina.

Fertilitatea este esentiala in special cand se doreste o sarcina si pe cat de importanta este fertilitate femeii pe atat conteaza si fertilitatea barbatului. ProFertil reprezinta doua concepte naturale de nutritie care sustine fertilitatea masculina si feminina si contribuie totodata la reglarea metabolismului hormonal, imbunatatirea spermatogenezei si ovulatiei cat si sustinerea unei dezvoltari sanatoase si armonioase a copilului.

ProFertil pentru fertilitatea lui si fertilitatea ei!


ProFertil pentru barbati sustine o buna dezvoltare a spermatogenezei - motilitatea si morfologia spermatozoizilor cat si functiile sexuale masculine. 
ProFertil barbati participa datorita nutrientilor furnizati la procesul de dezvoltare si maturizare a spermatozoizilor pana cand acestia ajung la fecundare. In doar 3 luni de la administrare ProFertil barbati imbunatateste semnificativ calitatea spermei crescand astfel sansele de concepere. 
Este indicata o administrare de minim 3 luni sau pana la obtinerea sarcinii.

ProFertil femei creste fertilitatea feminina, sustine buna diviziune celulara si implicit dezvoltarea, maturizarea ovocitului pana la instalarea sarcinii. Produsul se recomanda din perioada preconceptiei pana in primul trimestru de sarcina pentru buna dezvoltare a tesutului matern si a fatului. 
ProFertil femei ajuta la echilibrarea metabolismul hormonal, regleaza menstruatia si ovulatia si creste fertilitatea chiar si in cazul disfunctiilor sexuale feminine cauzate de endometrioza sau sindromul ovarelor polichistice. 

ProFertil ofera sansa la o concepere usoara, o sarcina stabila si o dezvoltare sanatoasa a copilului!

Utilizat in numeroase clinici de fertilitiate chiar si in paralel cu terapiile de fertilizare, Profertil a devenit una dintre principalele programe de nutritie adoptate de cuplurile care isi doresc sa conceapa.

ProFertil este un produs brevetat si dispune de numeroase studii clinice cu rezultate spectaculoase in programele de fertilitate astfel incat poate deveni si alegerea dumneavoastra pentru o sarcina usoara!