Proxeed

Comanda Proxeed la cel mai bun pret!

Proxeed este gama de produse de fertilitate realizate in laboratoarele Sigma-Tau Group din Italia. Avand la baza numeroase studii stiintifice considerabile si cu o experienta de peste 50 de ani, produsele Sigma-Tau Group, Proxeed Plus, Proxerex, Proxeed Women si Ellamuselle sunt dedicate sustinerii metabolismului hormonal si fertilitatii masculine si feminine. 

 • Proxeed Plus

  Proxeed Plus este un supliment natural dedicat imbunatatirii fertilitatii si cresterii calitatii lichidului seminal. Formula Proxeed Plus contine nutrienti necesari mentinerii sanatatii aparatului reproducator si crestereii calitatii erectiilor. Proxeed Plus pentru fertilitatea masculina!
  Transport Gratuit

  284 lei176lei

  176 lei x 1 buc = 176 lei -38%
  - +
 • Proxeed Women

  Proxeed Women este un complex de aminoacizi vitamine si minerale necesare pentru cresterea fertilitatii feminine si pentru un suport esential in dezvoltarea optima a sarcinii. Proxeed Women pentru maximizarea fertilitatii feminine, cresterea tesutului maternal dar si dezvoltarea armonioasa a fatului!
  Transport Gratuit

  249 lei159lei

  159 lei x 1 buc = 159 lei -36%
  - +
 • Proxerex

  Proxerex, produs realizat de laboratoarele Sigma Tau este dedicat cresterii fertilitatii dar si a calitatii lichidului seminal. Formula speciala ajuta la imbunatatirea spermatogenezei si cantitatii lichidului seminal cat si a performantelor sexuale.
  Transport Gratuit

  109 lei69lei

  69 lei x 1 buc = 69 lei -37%
  - +
 • Ellamuselle

  Ellamuselle ofera suportul necesar femeilor active sexual atat pentru stimularea fertilitatii cat si reducerea starilor de oboseala, epuizare fizica si psihica. Ellamuselle creste apetitul sexual si calitatea orgasmelor.
  Transport Gratuit

  119 lei73lei

  73 lei x 1 buc = 73 lei -39%
  - +

Proxeed creste fertilitatea si ofera suport in obtignerea unei sarcini sanatoase!


Proxeed Plus este ideal pentru cresterea fertilitatii si sustinerea sanatatii spermatogenezei, Proxeed Women pentru sustinerea activitatii homonale si cresterea fertilitatii feminine. Proxerex si Ellamuselle sunt pentru stimularea functiilor sexuale masculine si feminine.

Produsele sunt brevetate si contribuie la imbunatirea semnificativa a functiei erectile si reglarea metabolismului hormonal astfel incat promoveaza o sanatate optima sexuala, fertilitatea si calitatea spermatogenezei.

Complexul de micronutrienti, aminoacizi, vitamine si minerale sustine sanatatea intregului organism oferind hrana necesara diviziunii celulare, dezvoltarii spermatozoizilor si ovulelor intr-un mod armonios si eficient.

Proxeed prezentare beneficii si compozitie!

Proxeed Plus contine L-carnitina si Coenzima Q10, Zinc, elemente ce sustin un nivel optim de hormoni masculini astfel incat functiile testiculare si fertilitatea sunt imbunatatite considerabil. Produsul este utilizat cu succes in Europa si Romania in numeroase clinici de fertilitate. Proxeed Plus sustine functiile erectile, fertilitatea si sanatatea aparatului reproducator.

Proxerex contine o fromula speciala bazata pe L-arginina, Propionyl-l-carnitina si Vitamina B3 (Acid nicotinic) ceea ce contribuie la prevenirea disfunctiilor erectile, in special cauzate de difereite afectiuni precum diabet, oboseala cronica, prostata. Proxerex ofera suport in cresterea fertilitatii masculine, prevenirea disfunctiilor erectile, imbunatatirea calitatii si cantitatii lichidului seminal cat si a vietii sexuale.

Proxeed Women contine L-carnitina, acetil-L-carnitina, L-arginina, N-acetil cisteina, vitamine si minerale, cu indulcitori special formulati astfel incat sa creasca fertilitatea femeilor indiferent de varsta care isi doresc o sarcina usoara si o dezvoltare armonioasa a fatului.
Proxeed Women ajuta la cresterea fertilitatii, reglarea hormonala, reducerea stresului oxidativ si dezvoltarea optima a ovocitului, In plus Proxeed Women sustine functiile aparatului reproducator feminin astfel incat tesutul maternal sa se dezvolte optim pe perioada sarcinii.

Ellamuselle completeaza gama de produse dedicate fertilitatii si imbunatatirii functiilor sexuale. Formula sa contine L-arginina, propionil L-carnitina, muira puama arborele virilitatii, damiana – afrodisiac (extract de Damiana), cohosh negru (extract de racemosa Cimicifuga), ginkgo biloba, zinc, genisteina si vitamina B3 (niacina), cu indulcitori. Toate acestea ofera suport in mentinerea sanatatii aparatului reproducator si este dedicat pentru femeile active sexual. Ellamuselle creste impulsul sexual, calitatea orgasmelor si reduce starile de oboseala si epuizare psihica. 

Proxeed ofera astfel suport in imbunatatirea functiilor sexuale masculine si feminine, ajuta la reglarea hormonala si la cresterea calitatii lichidului seminal cat si a erectiilor. Datorita formulelor inovatoare, Proxeed ajuta in cresterea fertilitatii si este un suport natural cu eficienta maxima in programele de fertilitate si obtinerea sarcinii.

Proxeed creste fertilitatea feminina si masculina!