Refacerin

Refacerin gama de suplimente naturale realizata de Farmacie din Strabuni, producator autohton cu experienta pe piata de suplimente din Romania!
Refacerin inglobeaza 3 principii pentru mentinerea sanatatii - Inovatie, Natura, Sanatate!

 • Refacerin Artro

  Refacerin Artro este un supliment natural ce contribuie la buna functionare a articulatiilor. Formula complexa ofera suport sistemului osos si imbunatateste musculatura. Ideal in reumatism, artrita, poliartrita, spondiloza si nu numai.
  Transport Gratuit

  180 lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei
  - +
 • Refacerin Liver

  Refacerin Liver sustien functionarea optima a ficatului si ajuta la normalizarea colesterolului, trigliceridelor si transaminazelor. Refacerin Liver optimizeaza procesul de detoxifiere si imbunatateste functiile vezicii biliare.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Cardio

  Refacerin Cardio sustine buna functionare a aparatului cardiovascular si previne complicatiile infarctului miocardic. Ingredeintele active ajuta la oxigenarea sangelui si totodata la imbunatatirea functiilor cerebrale.
  Transport Gratuit

  180 lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei
  - +
 • Refacerin Glicemo

  Refacerin Glicemo prin complexul de ingrediente auatine functiile pancreasului, stabilizeaza nivelul glicemiei si previne complicatiile diabetului.
  Transport Gratuit

  180 lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei
  - +
 • Refacerin Prostata

  Refacerin Prostata imbunateste functiile prostatei, previne dezvoltarea infectiilor urinare si stimuleaza functiile sexuale masculine. Formula naturala previne inflamarea prostatei si diconfortul cauzat de adenomul de prostata.
  Transport Gratuit

  190 lei

  190 lei x 1 buc = 190 lei
  - +
 • Refacerin Scoica Verde

  Refacerin Scoica Verde detine un efect puternic antiinflamator. Actiunea sa se desfasoara la nivelul oricarui tesut inflamat indiferent ca este un cartilajm tendon, ligament sau tesut hepatic, renal, pulmonar. Formula sa reduce disconfortul osteoarticular si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular.
  Transport Gratuit

  225 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -20%
  - +
 • Refacerin Celule Stem

  Refacerin Celule Stem este un stimulator natural de celule stem adulte capabip prin sinergia ingredientelor active sa stimuleze productia de celule stem de la nivelul maduvei osoase.
  Transport Gratuit

  400 lei

  400 lei x 1 buc = 400 lei
  - +
 • Refacerin Graviola

  Refacerin Graviola este un produs natural 100% fara adaos de indulcitori sau concervanti. Formula sa este benefica mentinerii sanatatii intregului organism dar si in afectiuni oncologice, inflamatii tisulare, gastrita, colon iritabil. Principiile active stimuleaza activitatea metabolismului si tranzitului intestinal
  Transport Gratuit

  120 lei

  120 lei x 1 buc = 120 lei
  - +
 • Refacerin Graviola si Papaya

  Refacerin Graviola si Papaya formula noua ce ofera mai multa protectie tractului intestinal si protectie gastrica. Este 100% natural, fara adaos de indulcitori sau arome.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

  Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentur sustinerea functiilro intregului organism. Specialisii au adaugat pe langa sucul de graviola si extract de turmeric, ghimbir si gac pentru a cerste efectul antiinflamator si antitumoral. Suc pur 100% natural.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +

Folosind cea mai avansata tehnologie de procesare produsele Refacerin ofera numeroase beneficii organismului nostru. In primul rand formulele suplimentelor sunt bazate pe extracte din cele mai studiate plante cu efecte cardioprotector, hepatoprotector, antitumoral, hipoglicemiant, antiinflamator si regenerant.
Natura ne ofera numeroase oportunitati si combinatii de plante care sa ne ajute la mentinerea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii.

Farmacie din Strabuni si-a propus cu acesta gama sa aduca ce e mai bun din natura pentru o viata sanatoasa si un echilibru fizic si psihic optim.
Gama cuprinde:
Refacerin Cardio - dedicat sustinerii functiilor sistemului cardiovascular
Refacerin Glicemo - pentru refacerea tesutului pancreatic, stabilizarea glicemiei si prevenirea complicatiilor diabetului
Refacerin Prostata - pentru mentinerea sanatatii prostatei, prevenirea disconfortului cauzat de adenomul de prostata si imbunatatirea functiilor sexuale masculine
Refacerin Artro - ofera un efect puternic antiinflamator si creste mobilitatea
Refacerin Liver - mentine functiile hepatice in parametrii optimi, sustine procesele de detoxifiere si procesare a nutrientilor.
Refacerin Scoica Verde - contribuie la functionarea optima a articulatiilor, sustine functiile aparatului cardiovascular, ofera efect antiinflamator cu spectru larg la nivelul intregului organism
Refacerin Celule Stem - este un stimulator natural de celule stem ce promoveaza regenerearea tuturor tesuturilor
Refacerin Graviola - unul dintre cele mai apreciate produse cu efect antitumoral, antiinflamator si gastroprotector
Refacerin Graviola + Papaya - actioneaza mai mult pe digestie, tranzit metabolism insa efectul este mult mai amplu
Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir - formula cea mai complexa pentru sanatate.

Intreaga gama contine ingrediente care sa ofere efect regenerant, antiinflamator, antitumoral si protector.

Cu o experianta de peste 15 ani in domeniu, Refacerin va ofera alternativa naturala pentru imbunatatirea sanatatii!
Cele mai bune preturi si oferte la Refacerin pe tare.ro!