Sistem Endocrin

 • Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

  Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentur sustinerea functiilro intregului organism. Specialisii au adaugat pe langa sucul de graviola si extract de turmeric, ghimbir si gac pentru a cerste efectul antiinflamator si antitumoral. Suc pur 100% natural.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Blue Vital Premium, Blue Diamond

  Blue Vital Premium, Blue Diamond contine un complex de 21 ingrediente naturale si este dedicat sustinerii vitalitatii organismului, a sistemului imunitar si stoparea proliferarii celulelor deteriorate. Blue Vital Premium, Blue Diamond este un antitumoral eficient ca adjuvant in afectiunile oncologice, chiar si in cazul celor grave cu complicatii.
  Transport Gratuit

  234 lei179lei

  179 lei x 1 buc = 179 lei -24%
  - +
 • CEAI DE GRAVIOLA – ceai din frunze de Graviola, Blue Diamond

  CEAI DE GRAVIOLA – ceai din frunze de Graviola pisate, 100% natural. Ideal in mentinerea sanatatii si protejarea organismului de actiunea radicalilor liberi si stresului oxidativ. Ofera proprietati antioxidante remarcante, imunostimulatoare, cardioprotectoare hipoglicemiante si antitumorale.
  Transport Gratuit

  107 lei84lei

  84 lei x 1 buc = 84 lei -21%
  - +
 • Otet BlueKOMBUCELL, Blue Diamond

  Otetul BlueKOMBUCELL ofera preparatelor un gust desavarsit si o multime de beneficii. Otetul Blue KOMBUCELL de la Blue Diamond combina perfect aromele de turmeric, ghimbir, ardei iute – chilly, pulbere graviola, seminte de dovleac, samburi de caise, busuioc pentru preparate pline de savoare.
  Transport Gratuit

  52 lei40lei

  40 lei x 1 buc = 40 lei -23%
  - +
 • Blue Kombucell, Blue Diamond

  Blue Kombucell de la Blue Diamond este unic prin formula si actiunea sa. Actioneaza ca un tonic general si protejeaza flora intestinala. Blue Kombucell are efect prebiotic, probiotic si postbiotic. Printre efectele remarcante se numara efect antiinflamator, antitumoral, imunostimulator.
  Transport Gratuit

  116 lei91lei

  91 lei x 1 buc = 91 lei -22%
  - +
 • DHEA, Bioelemente

  DHEA este un supliment natural folosit in programele de fertilitate. Formula sa este deosebita ce sustine buna functionare a glandelor endocrine si a hormonilor sexuali.
  3 bucati, Reducere 37 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  104 lei78lei

  78 lei x 1 buc = 78 lei -25%
  - +
 • Refacerin Scoica Verde

  Refacerin Scoica Verde detine un efect puternic antiinflamator. Actiunea sa se desfasoara la nivelul oricarui tesut inflamat indiferent ca este un cartilajm tendon, ligament sau tesut hepatic, renal, pulmonar. Formula sa reduce disconfortul osteoarticular si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular.
  Transport Gratuit

  225 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -20%
  - +
 • Lyprinol 60 cps

  Lyprinol, complex lipidic marin obtinut din extractul uleios de scoica verde recunoscuta pentru proprietatile sale puternic antiinflamatoare. Lyprinol ajuta in reducerea durerilor articulare, reumatice si creste mobilitatea!
  3 bucati, Reducere 22 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  165 lei132lei

  132 lei x 1 buc = 132 lei -20%
  - +
 • Flavin G77 Cardio

  Flavin G77 Cardio combina sinergic actiunea plantelor cu studiile si cercetarile facute in domeniul nutritiei, nanotehnologiei si prevenire a afectiunilor cardiovasculare. Formula speciala elaborata ajuta la prevenirea deteriorarii materialului genetic, creste activitatea sistemului imunitar si protejeaza intreg sistemul cardiovascular de actiunea factorilor nocivi.
  Transport Gratuit

  356 lei285lei

  285 lei x 1 buc = 285 lei -20%
  - +
 • B17 Lichid, Blue Diamond

  B17 liquid pe baza de amigdalina este unul dintre cele mai apreciate suplimente sub forma lichida cu proprietati remarcante antitumorale, antiinflamatoare, hepatoprotectoare. Formula unica actioneaza ca un citostatic natural si previne dezvoltarea si complicatiile afectiunilor oncologice.
  Transport Gratuit

  168 lei129lei

  129 lei x 1 buc = 129 lei -23%
  - +
 • Insulina Verde, Blue Diamond

  Insulina Verde, Blue Diamond este un supliment revolutionar ce ofera suport persoanelor cu diabet in mentinerea glicemiei in parametrii optimi. Insulina Verde, Blue Diamond are atat efect hipoglicemiant cat si regenerant asupra pancreasului si mentinerea functiilor acestuia. In plus, formula complexa sustine metabolismul glucidic si previne complicatiile diabetului. Insulina Verde, Blue Diamond este un produs revolutionar realizat de Ionut Moraru, sigur, eficient si cu rezultate vizibile inca din prima perioada de administrare!
  Transport Gratuit

  259 lei195lei

  195 lei x 1 buc = 195 lei -25%
  - +
 • Refacerin Graviola si Papaya

  Refacerin Graviola si Papaya formula noua ce ofera mai multa protectie tractului intestinal si protectie gastrica. Este 100% natural, fara adaos de indulcitori sau arome.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Refacerin Graviola

  Refacerin Graviola este un produs natural 100% fara adaos de indulcitori sau concervanti. Formula sa este benefica mentinerii sanatatii intregului organism dar si in afectiuni oncologice, inflamatii tisulare, gastrita, colon iritabil. Principiile active stimuleaza activitatea metabolismului si tranzitului intestinal
  Transport Gratuit

  120 lei

  120 lei x 1 buc = 120 lei
  - +
 • Graviola Juice, Blue Diamond

  Graviola Juice, Blue Diamond este un suc natural obtinut din fructe proaspete fara conservanti sau aditivi si este dedicat pentru mentinerii sanatatii. Graviola Juice, Blue Diamond are efect puternic antitumoral, imunostimulator, antiparazitar si antifungic. Graviola Juice, Blue Diamond cea mai concentrata formula cu continut de piure de graviola!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  159 lei122lei

  122 lei x 1 buc = 122 lei -23%
  - +
 • Vibracell, Blue Diamond

  Vibracell, Blue Diamond suc super concentrat ce creste vitalitatea si energia intregului organism. Placuta Biofotonica potenteaza calitatea produsului si poate fi utilizata pentru cresterea energiei vibrationale a tuturor alimentelor consumate. Vibracell, Blue Diamond peste 10 ani de cercetare, 1 produs unic in lume!
  Transport Gratuit

  389 lei284lei

  284 lei x 1 buc = 284 lei -27%
  - +
 • Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond

  Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond este un suc pur 100% din fructe de noni, presat la rece fara aditivi sau conservanti. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond este un produs premium ce ofera numeroase beneficii organismului pornind de la stimularea imunitatii, efectul puternic antioxidant, hepatoprotector dar si puternic antitumoral. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond ofera de asemenea proprietati analgezice si antiinflamatorii.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Bio Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  3 bucati, Reducere 49 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  236 lei182lei

  182 lei x 1 buc = 182 lei -23%
  - +
 • Aloe Vera Integral

  Aloe Vera Integral cea mai concentrata formula pe baza de gels, suc si pulpa de aloe vera obtinuta din culturi certificate BIO.
  2 bucati, Reducere 24 %
  4 bucati, Reducere 28 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  62 lei49lei

  49 lei x 1 buc = 49 lei -21%
  - +
 • Aloe Vera Bio Gel, COS Laboratories

  Aloe Vera Bio Gel COS Laboratories este obtinut din culturi certificate BIO si ofera regenerare si revitalizare intregului organism. Aloe Vera Bio Gel contine suc si gel de aloe vera pur, fara indulcitor, arome sau aditivi. Dintre principalele beneficii amintim efectul gastroprotector, hipoglicemiant, antiinflamator si antitumoral. Aloe Vera Bio Gel ajuta la reglarea metabolismului si vitalizarea organismului. Aloe Vera Bio Gel este Nepasteurizat!
  Transport Gratuit

  94 lei79lei

  79 lei x 1 buc = 79 lei -16%
  - +
 • Aloe Ferox Juice Organic, Blue Diamond

  Aloe Ferox Juice Blue Diamond este un produs Organic, presat la rece din frunze de aloe ferox. Efectul este unul antiinflamator, antixidant, gastroprotector si imunostimulator. Aloe Ferox Juice creste vitalitatea organismului si reduce inflamatiile de la nivelul tesuturilor! Are efect cicatrizant si astringent.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +