Slabire

Cele mai tari produse pentru slabire si reglarea greutatii corporale!

 • Slim flavin

  Slim flavin contine bioflavonoide si extract de lem dulce ideal in reducerea grasimilor din organism. Prin arterea grasimilor viscerale, organismul si metabolismul lipidic functioneaza optim. Slim flavin este dedicat ca adjuvant in reducerea greutatii corporale. Produs cu spectru larg.
  Transport Gratuit

  210 lei168lei

  168 lei x 1 buc = 168 lei -20%
  - +
 • Ceai antilipemic metabolic, Tiens

  Ceai antilipemic metabolic, Tiens un concentrat de extracte de plante ce sustine eliminarea toxinelor de la nivelul organismului si echilibrarea metabolismului lipidic. Printre numeroasele propretati si beneficii amintim efectul antioxidant si detoxifiant, cresterea energiei. Ceai antilipemic metabolic reprezinta o sursa importanta de vitamine, minerale, aminoacizi precum: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu si zinc. Formula unica si concentrata pentru promovarea longevitatii!
  Transport Gratuit

  67 lei

  67 lei x 1 buc = 67 lei
  - +
 • Control Colesterol, Bioelemente

  Control Colesterol, Bioelemente este un supliment natural dedicat mentinerii sub control a nivelului de colesterol din sange si a trigliceridelor!
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  69 lei

  69 lei x 1 buc = 69 lei
  - +
 • Chitosan, Tiens

  Chitosan Tiens un produs natural 100% pe baza de extract din carapacea crabului rosu, fibra obtinuta este esentiala pentru detoxifierea organismului, reducerea colesterolului, reglarea metabolismului si tranzitului intestinal sau in reglarea greutatii corporale. Eficienta maxima si asimilare rapida la nivelul organismului.
  Transport Gratuit

  152 lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei
  - +
 • Aloe Ferox Juice Organic, Blue Diamond

  Aloe Ferox Juice Blue Diamond este un produs Organic, presat la rece din frunze de aloe ferox. Efectul este unul antiinflamator, antixidant, gastroprotector si imunostimulator. Aloe Ferox Juice creste vitalitatea organismului si reduce inflamatiile de la nivelul tesuturilor! Are efect cicatrizant si astringent.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Green Coffee Slim, Blue Diamond

  Green Coffee Slim este un adjuvant natural in mentinerea greutatii corporale si imbunatatirea sanatatii. Amintim de asemenea capacitatea de a sustine sanatatea sistemului circulator, suportul oferit sistemului imunitar dar si aportul adus pentru imbunatatirea aspectului pielii.
  Transport Gratuit

  101 lei80lei

  80 lei x 1 buc = 80 lei -21%
  - +