Sportivi

Cele mai apreciate produse pentru sportivi si sistemul muscular!

 • Flavin 7 Sport B complex

  Flavin 7 Sport B complex este un supliment natural pe baza de flavonoide si complexul de B-uri. Flavin 7 Sport B complex se poate administra de orice persoana care depune efort fizic si psihic intens!
  Transport Gratuit

  59 lei47lei

  47 lei x 1 buc = 47 lei -20%
  - +
 • Flavin7 Sport Basic

  Flavin7 Sport Basic ofera supoertul necesar pe perioada antrenamentelor. Ofera aminoacizi, oligoelemente, flavonoizi si nutrienti esentiali sustienrii efortului fizic intens.
  Transport Gratuit

  79 lei63lei

  63 lei x 1 buc = 63 lei -20%
  - +
 • Flavin7 Sport Musclear

  Flavin7 Sport Musclear este un produs dedicat sportivilor pentru arderea grasimilor fara riscul si peirderii masei musculare! Contine aminoacizi esentiali, minerale si bioflavonoide care ajuta de asemenea la cresterea randamentuli organismului!
  Transport Gratuit

  79 lei63lei

  63 lei x 1 buc = 63 lei -20%
  - +
 • Flavin7 Sport Revive

  Flavin7 Sport Revive formula dedicata sportivilor pentru recuperarea mai rapida in urma antrenamentelor intense. Cand este adminsitrat imediat dupa antrenament, Flavin7 Sport Revive revitalizeaza tesuturile, relaxeaza muschii si previne febra musculara.
  Transport Gratuit

  88 lei70lei

  70 lei x 1 buc = 70 lei -20%
  - +
 • Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond

  Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond este un gel puternic antiinflamator. Formula Blue Gel Turmeric Forte, Blue Diamond ofera protectie sistemului osteoarticular, reduce disconfortul reumatismului, artritei, artrozei, spondilozei sau a musculaturii si creste mobilitatea.
  4 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  49 lei38lei

  38 lei x 1 buc = 38 lei -22%
  - +
 • Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

  Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentur sustinerea functiilro intregului organism. Specialisii au adaugat pe langa sucul de graviola si extract de turmeric, ghimbir si gac pentru a cerste efectul antiinflamator si antitumoral. Suc pur 100% natural.
  Transport Gratuit

  150 lei

  150 lei x 1 buc = 150 lei
  - +
 • Turmeric Curcuma, Blue Diamond

  Turmeric Curcuma, Blue Diamond este un produs 100% natural obtinut din rozomi de turmeric. Efectul produsului este rapid si eficient. Turmeric Curcuma, Blue Diamond ofera efect puternic antiinflamator, antioxidant, hepatoprotector si antitumoral. 100 % organic fara indulcitori, arome sau concervanti!
  2 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  129 lei101lei

  101 lei x 1 buc = 101 lei -22%
  - +
 • Rematogreen

  Rematogreen este un antireumatic deosebit de eficient! Actiunea sa se bazeaza pe sinergia ingredientelor active ce au capacitatea de a reduce durerile articulare, reumatice, ale coloanei sau a muschilor. Rematogreen este un antiinflamator eficient ce stimuleaza microcirculatia sanguina si reduce disconfortul osteoarticular redand astfel mobilitatea. Este unul dintre cele mai eficiente antireumatice produse in Romania de Elixir Media!
  3 bucati, Reducere 33 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  105 lei99lei

  99 lei x 1 buc = 99 lei -6%
  - +
 • Bio Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  3 bucati, Reducere 49 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  236 lei182lei

  182 lei x 1 buc = 182 lei -23%
  - +
 • Performax Pliculet

  Performax Pliculet - supliment complex pentru imbunatatirea performantelor sexuale si revigorarea organismului pe baza de miere. Performax pliculet este ideal pentru consum on the go, astfel va puteti bucura de efectele sale deosebite oriunde mergeti.
  5 bucati, Reducere 15 % si Transport Gratuit
  10 bucati, Reducere 20 % si Transport Gratuit
  20 bucati, Reducere 30 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  21 lei19lei

  19 lei x 1 buc = 19 lei -10%
  - +
 • Complex B100, COS Laboratories

  Complex B100 COS Laboratories este unul dintre produsele oferite pentru cresterea energiei organismului. Complex B100 COS Laboratories reduce stresul si starile de epuizare fizica si psihica si mai mult ofera protectie intregului sistem nervos central. Ideal pentru studenti, sportivi si cei ce isi doresc revitalizarea organismului.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Magic Roll, Krauter

  Magic Roll cu plante este un Roll On antiinflamator si antireumatic cu o formula speciala ce reduce disconfortul articular dar care ofera si efect calmant in cazul iritatiilor pielii sau a intepaturilor de insecte.
  Transport Gratuit

  29 lei

  29 lei x 1 buc = 29 lei
  - +
 • Refacerin Artro

  Refacerin Artro este un supliment natural ce contribuie la buna functionare a articulatiilor. Formula complexa ofera suport sistemului osos si imbunatateste musculatura. Ideal in reumatism, artrita, poliartrita, spondiloza si nu numai.
  Transport Gratuit

  180 lei180lei

  180 lei x 1 buc = 180 lei -0%
  - +
 • Lipozomal Magneziu

  Lipozomal Magneziu ofera concentratia optima de magneziu lipozomal cu absorbtie pana la 99%! Tehnologia brevetata de procesare a produsului Lipozomal Magneziu creste biodsponibilitatea si eficienta in sustinerea diviziunii celulare, imbunatatirea sistemului osos, muscular, cerebral si cardiovascular! Alegerea ideala in reducerea epuizarii psihice si cresterea vitalitatii organismului
  Transport Gratuit

  139 lei

  139 lei x 1 buc = 139 lei
  - +
 • MagneFier Max, COS Laboratories

  MagneFier Max, COS Laboratories ofera necesarul zilnic de magneziu si fier, minerale esentiale pentru cresterea energiei celulare, reducerea starilor de oboseala, epuizare psihica si fizica. MagneFier Max, COS Laboratories ofera suport sintezei proteinelor si stucturii osoase.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Blue Quality Collagen, Blue Diamond

  Blue Quality Collagen triplu colagen pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, prommovarea refacerii tesutului conjunctiv si mentinerea elasticitatii pielii. Formula inovatoare, unica de triplucolagen din Romania - Blue Quality Collagen de la Blue Diamond.
  Transport Gratuit

  218 lei177lei

  177 lei x 1 buc = 177 lei -19%
  - +