Sistem Renal

 • Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond

  Noni Juice Tahiti Organic, Blue Diamond este un suc pur 100% din fructe de noni, presat la rece fara aditivi sau conservanti. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond este un produs premium ce ofera numeroase beneficii organismului pornind de la stimularea imunitatii, efectul puternic antioxidant, hepatoprotector dar si puternic antitumoral. Noni Juice Tahiti organic, Blue Diamond ofera de asemenea proprietati analgezice si antiinflamatorii.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Blue Urocistin Forte, Blue Diamond

  Blue Urocistin Forte, Blue Diamond previne in mod eficient si natural dezvoltarea infectiilor urinare. Formula originala, dezvoltata de specialisti are la baza extracte si pulberi de maces, merisor, patrunjel, salvie si prebiotice! Alegerea ideala in mentinerea sanatatii sistemului genital
  Transport Gratuit

  55 lei43lei

  43 lei x 1 buc = 43 lei -22%
  - +
 • Blue Prostafix Forte, Blue Diamond

  Blue Prostafix Forte, Blue Diamond este unul dintre cele mai complexe si eficiente suplimente naturale dedicate sanatatii prostatei si imbunatatirea functiilor genitale masculine. Printre efectele principale se numare reducerea dimensiunilor prostatei inflamate si a mictiunilor nocturne prevenind in acest mod si dezvoltarea infectiilor urinare. Imbunatateste fertilitatea masculina!
  Transport Gratuit

  124 lei97lei

  97 lei x 1 buc = 97 lei -22%
  - +
 • Refacerin Prostata

  Refacerin Prostata imbunateste functiile prostatei, previne dezvoltarea infectiilor urinare si stimuleaza functiile sexuale masculine. Formula naturala previne inflamarea prostatei si diconfortul cauzat de adenomul de prostata.
  Transport Gratuit

  190 lei

  190 lei x 1 buc = 190 lei
  - +
 • Aloe Ferox Juice Organic, Blue Diamond

  Aloe Ferox Juice Blue Diamond este un produs Organic, presat la rece din frunze de aloe ferox. Efectul este unul antiinflamator, antixidant, gastroprotector si imunostimulator. Aloe Ferox Juice creste vitalitatea organismului si reduce inflamatiile de la nivelul tesuturilor! Are efect cicatrizant si astringent.
  Transport Gratuit

  195 lei152lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei -22%
  - +
 • Aloe Vera Bio Gel, COS Laboratories

  Aloe Vera Bio Gel COS Laboratories este obtinut din culturi certificate BIO si ofera regenerare si revitalizare intregului organism. Aloe Vera Bio Gel contine suc si gel de aloe vera pur, fara indulcitor, arome sau aditivi. Dintre principalele beneficii amintim efectul gastroprotector, hipoglicemiant, antiinflamator si antitumoral. Aloe Vera Bio Gel ajuta la reglarea metabolismului si vitalizarea organismului. Aloe Vera Bio Gel este Nepasteurizat!
  Transport Gratuit

  94 lei79lei

  79 lei x 1 buc = 79 lei -16%
  - +
 • Aloe Vera Integral

  Aloe Vera Integral cea mai concentrata formula pe baza de gels, suc si pulpa de aloe vera obtinuta din culturi certificate BIO.
  2 bucati, Reducere 24 %
  4 bucati, Reducere 28 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  62 lei49lei

  49 lei x 1 buc = 49 lei -21%
  - +
 • Apisan Forte 750 g

  Apisan Forte este ideal in perioada deconvalescenta, pentru cresterea energiei organsimului, reducerea inflamatiilor sau proliferarea celulelor maligne! Apisan Forte este usor de administrat pentru imbunatatirea functiilor neurologice, cresterea imunitatii si energiei corpului!
  2 bucati, Reducere 27 % si Transport Gratuit
  4 bucati, Reducere 30 % si Transport Gratuit
  8 bucati, Reducere 32 % si Transport Gratuit
  16 bucati, Reducere 34 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  175 lei128lei

  128 lei x 1 buc = 128 lei -27%
  - +
 • Bio Diamond

  Bio Diamond este un complex unic de antioxidanti cu efect regenerant, imunostimulator, cardioprotector, hepatoprotector si antiaging. Bio Diamond ofera nutrienti importanti organismul astfel incat functiile acestuia sunt accelerate pentru a preveni dezvoltarea si avansarea afectiunilor cronice sau acute. Oferta Bio Diamond, Cel mai bun pret Garantat!
  3 bucati, Reducere 49 % si Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  236 lei182lei

  182 lei x 1 buc = 182 lei -23%
  - +