Synergy Plant

Synergy Plant se claseaza in topul producatorilor de suplimente naturale din Romania! Produsele inovatoare si de calitate – Synergy Plant au la baza cele mai noi tehnologii si descoperiri in domeniul medicinei alternative. Produse Premium la cele mai bune preturi!

Synergy Plant activeaza pe piata de suplimente din Romania de mai bine de 10 ani. Principalul obiectiv al companiei a fost sa ofere tuturor clientilor produse de calitate, pe baza de pulberi si extracte de plante certificate, produse care sa ofere suport in mentinerea sanatatii indiferent de starea de sanatate sau varsta.

In gama veti gasi astfel produse cu efect puternic regenerant pe baza de ingrediente apicole certificate, care ofera suport organismului in procesul de regenerare celulara si sustinerea activitatii imunologice

Laboratoarele Synergy Plant au reusit, impreuna cu cercetatori si specialisti in domeniul sanatatii, sa ofere o alternativa naturala si eficienta in sustinerea sanatatii si cresterea calitatii vietii alaturi de terapia alopata de specialitate.

Actiunea sinergica a ingredientelor apicole este potentata de extracte si pulberi de plante cu efecte benefice dovedite stiintific asupra sanatatii. Gama se axeaza pe produse care sa ofere suport in cazul celor mai intalnite afectiuni si anume - afectiuni hepatice, neurocerebrale, pancreatice - diabet, afectiuni renale sau osteoarticulare. Toate produsele din gama ofera si proprietati regenerante astfel incat efectele sunt sigure si cu rezultate vizibile inca din prima perioada de administrare.