Tianli

Gama de produse Tianli vine in ajutorul barbatilor ce intampina probleme erectile, imbunatateste starea generala si ofera proprietati revigorante la nivelul organismului. Formula produselor Tianli este alcatuita din extracte din plante recunoscute pentru efectele lor benefice asupra organului reproducator, avand capacitatea de a sustine obtinerea unor erectii calitative si de lunga durata, oferind in acest mod placere absoluta in timpul actelor sexuale. 

Produsele pe baza de plante din gama Tianli sunt 100% naturale si nu au inregistrat pana in prezent efecte secundare asupra organismului ori dependenta. O deficienta in ceea ce priveste calitatea raportului sexual, poate afecta intr-un mod grav relatia dumneavoastra cu partenera, din acest motiv, Tianli este brandul de produse ce va ofera sprijin in oferirea unor capacitati sexuale performante si de lunga durata.

Tianli fiole

BrandulTianli ofera consumatorilor sai varianta de fiole a produselor sale cecontribuie la cresterea impulsului sexual si o promovare a functiei sexuale. In plus, Tianli fiole este un bun adjuvant in reducerea starilor de oboseala si stres oferindu-va concentrarea necesara si relaxarea pentru a beneficia de placere in cadrul actelor sexuale. Formula acestui supliment alimentar este benefica in revitalizarea organismului si promovarea calitatii vietii dumneavoastra sexuale.

Ingredientele active regasite in formula Tianli fiole:

- Polygonum Multiflorum este o planta inclusa in compozitia Tianli fiole ce sprijina sanatatea sexuala si imbunatateste libidoul.

- Produsul Tianli fiole beneficiaza de calitati benefice ale extractului de Xanthium spinosum ce ofera acestuia posibilitatea de a ameliora ejacularile premature, disfunctia erectila si are actiune uimitoare asupra prostatei.

- Boschniakia Rossicaeste un alt ingredient activ prezent in Tianli fiole ce neutralizeaza daunele produse de radicalii liberi intarind raspunsul imun al organismului in fata unor afectiuni.

- Includerea fructelor de Goji - Lycium barbarum - in formula produsului Tianli fiole ajuta la sporireafertilitatii, crescand numarul spermatozoizilor si calitatea lichidului seminal.

- Eleutherococcus Senticosus creste nivelul energetic al corpului, imbunatateste functiile cognitive si circulatia sanguina.


Tianli spray -  beneficiile produsului

Unalt produs regasit in gama Tianli este sub forma de spray, ce asigura calitati antiinflamatorii si antibacteriene si contribuie la sporirea capacitatii dumneavoastra sexuale. Compozitia produsului Tianli spray este 100% naturala, bazandu-si intregile actiuni benefice asupra extractelor din plante, precum Cinnamolanum cassia, Panax Notoginseng, Ligusticum chuanxiong, Asarum sieboldii, Cnidum mannieri si Epimedium brevicomu. Toate acestea sunt recunoscute pentru beneficiile asupra organului reproducator, ajutand la obtinerea unor erectii ferme si pentru o perioada indelungata.

Se recomanda pulverizarea unei dozede 4-6 pufuri (max. 10 pufuri) din Tianli spray la nivelul capului organului reproducator, acesta fiind decalotat, si pe trunchiul acestuia, cu aproximativ 10-15 minute inainte de initierea actului sexual. 

In situatia in care utilizati Tianli Spray, se recomanda utilizarea prezervativului, evitand in acest mod contactul direct a solutiei cu organele feminine sexuale. 

Tianli servetele

Serveteleleoferite de brandul Tianli au posibilitatea de a ajuta la intarzierea ejacularii in cadrul actului sexual, beneficiind in acest mod de placereindelungata. Acestea au in compozitia lor extracte din plante, ce au fost utilizate de multa vreme in cadrul medicinei naturiste chineze, pentru reducerea disfunctiei erectile, impiedicarea ejacularii prematuresi promovarea unor performante sexuale corespunzatoare.

Gamade produse Tianli este produsa de Changchun Tianli Health Products Co. si ofera clientilor sai produse calitative si care nu prezinta efecte secundare la nivelul organismului.