Tiens

Comanda Tiens, produse la cel mai mic pret!

Tiens promoveaza sanatatea deplina pentru intreaga lume! Este o companie globala ce activeaza pe piata suplimentelor naturale si aparatelor medicale. Produsele se bazeaza pe experianta de peste 5000  de ani de medicina chineza si ofera un aport nutritional considerabil in sustinerea sanatatii, echilibrarea organismului si cresterea calitatii vietii.

 • Cordyceps, Tiens

  Cordyceps Tiens este unul dintre produsele de top oferite de Tiens iar actiunea sa este majora atat in afectiuni oncologice cat si in afectiuni cardiovasculare, pulmonare, hepatice, renale si chiar pentru cresterea fertilitatii! Cordyceps, Tiens este un antiinflamator eficient si este considerat de unii specialisti un antibiotic natural cu spectru larg!
  Transport Gratuit

  191 lei

  191 lei x 1 buc = 191 lei
  - +
 • Chitosan, Tiens

  Chitosan Tiens un produs natural 100% pe baza de extract din carapacea crabului rosu, fibra obtinuta este esentiala pentru detoxifierea organismului, reducerea colesterolului, reglarea metabolismului si tranzitului intestinal sau in reglarea greutatii corporale. Eficienta maxima si asimilare rapida la nivelul organismului.
  Transport Gratuit

  152 lei

  152 lei x 1 buc = 152 lei
  - +
 • Zinc, Tiens

  Zinc Tiens, este o varianta de zinc organic cu asimilare maxima la nivelul celulelor. Formula special conceputa de specialisti sustine numeroase procese ale organismului pornind de la mentinerea sanatatii pielii si parului, imbunatatirea functiilor cerebrale cat si in reglarea productiei hormonilor sexuali. Ofera doza optima de zinc astfel incat organismul sa functioneze in parametrii optimi!
  Transport Gratuit

  65 lei

  65 lei x 1 buc = 65 lei
  - +
 • Super Calciu Nutritiv, Tiens

  Super Calciu Nutritiv sustine functiile sistemului imunitar si nervos. In primul rand este esential pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, sistemului osos si coagularea optima a sangelui. Formula Super Calciu Nutritiv are o asimilare maxima la nivelul organismului oferind astfel sustinere sistemului nervos, echilibrand totodata somnul si energia organismului. Se asimileaza integral la nivelul tesuturilor datorita biocompatibilitatii crescute!
  Transport Gratuit

  100 lei

  100 lei x 1 buc = 100 lei
  - +
 • Super Calciu Nutritiv pentru copii, Tiens

  Super Calciu Nutritiv pentru copii, Tiens contine calciu organic cu asimilare optima la nivelul tesuturilor. este ideal ca adjuvant in dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor. Super Calciu Nutritiv pentru copii, Tiens sustine formarea si dezvoltarea sistemului osos, reduce riscul fracturilor si previne rahitismul si anemia la copii.
  Transport Gratuit

  109 lei

  109 lei x 1 buc = 109 lei
  - +
 • Super calciu cu lecitina, Tiens

  Super calciu cu lecitina, Tiens combinatia perfecta pentru imbunatatirea functiilor cognitive. Formula biodisponibila c alimilare rapida ajuta la cresterea randamentului psihic, reducerea stresului, anxietatii sau a metabolismului. Super calciu cu lecitina, Tiens sustine puterea de concetrare, memorare, invatare si ofera un suport indispensabil sistemului nervos central.
  Transport Gratuit

  47 lei

  47 lei x 1 buc = 47 lei
  - +
 • Super Calciu Nutritiv Formula Avansata, Tiens

  Super Calciu Nutritiv Formula Avansata, Tiens ofera un complex de calciu, vitamine si minerale optim pentru suplimentarea dietei zilnice. Super Calciu Nutritiv Formula Avansata, Tiens sustine sanatatea si functionarea optima a sistemului imunitar, protejeaza structura osoara si participa in cele mai importante procese ale organismului. Suplimenteaza optim deficientele de calciu si minerale!
  Transport Gratuit

  296 lei

  296 lei x 1 buc = 296 lei
  - +
 • Ceai antilipemic metabolic, Tiens

  Ceai antilipemic metabolic, Tiens un concentrat de extracte de plante ce sustine eliminarea toxinelor de la nivelul organismului si echilibrarea metabolismului lipidic. Printre numeroasele propretati si beneficii amintim efectul antioxidant si detoxifiant, cresterea energiei. Ceai antilipemic metabolic reprezinta o sursa importanta de vitamine, minerale, aminoacizi precum: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu si zinc. Formula unica si concentrata pentru promovarea longevitatii!
  Transport Gratuit

  67 lei

  67 lei x 1 buc = 67 lei
  - +
 • Digest Natural, Tiens

  Digest Natural, Tiens ofera protectie gastrica, reduce disconfortul refluxului gastrici si imbunatateste toate functiile sistemului digestiv. Bogat in fibre Digest Natural, Tiens ajuta la imbunatatirea peristaltismului intestinal si sustine procesul de refacerea a florei intestinale. Protectie gastrica eficienta cu doar 2 tablete/zi!
  Transport Gratuit

  130 lei

  130 lei x 1 buc = 130 lei
  - +
 • Spirulina, Tiens

  Spirulina, Tiens formula concentrata cu continut bogat in nutrienti esentiali. Spirulina, Tiens are o actiune cu spectru larg si creste energia celulara, revitalizeaza organismul, sustine detoxifierea si activitatea sistemului imunitar. Printre numeroasele beneficii amintim , efect antialergenic, antiinflamator, gastroprotector, hepatoprotector. Ideal in curele de slabire si reglare a greutatii corporale, afectiuni oncologice si prevenirea anemiei.
  Transport Gratuit

  109 lei

  109 lei x 1 buc = 109 lei
  - +

Misiunea Tiens

Misiunea Tiens a fost inca de la inceput dedicata sustinerii si redobandirii sanatatii cat si amprentarea pozitiva a sanatatii populatiei la nivel mondial. Produsele Tiens sunt apreciate de zeci de ani de consumatorii din intreaga lume.

De ce sa alegem produsele Tiens?

Tiens este apreciat de consumatori datorita tehnologiei utilizate si dedicarii sanatatii. De mentionat aici ca Tiens reprezinta un complex multifunctional ce include numeroase facilitati de testare, facilitati medicale, de cercetare si dezvoltare, productie, control al calitatii si multe altele tocmai pentru a oferi produse de calitate si cu eficienta maxima asupra sanatatii intregii familii.

Tiens este in Romania incepand cu anul 1995, an in care compania a devenit una internationala cu centre in 190 tari ale lumii. Compania ofera produse ce au la baza principiile medicinei chineze astfel incat gasim - Suplimente Naturale, produse de ingrijire personala, aparate medicale.

Echilibrarea, protectia si regenerarea organismului cu produse Tiens

Sanatatea noastra este vitala, iar a fi sanatos nu inseamna doar sa prevenim aparitia afectiunilor sau a efectelor acestora ci si a mentine un echilibru la nivelul organismului.
Conceptul Tiens promoveaza starea de bine abordata la nivel holistic adica pe partea fizica, psihica si emotionala pentru a mentine un echilibru perfect si a creste astfel si calitatea vietii!

Produsele Tiens au la baza cele mai vechi principii ale medichinei Traditionale Chineze si sunt axate pe cele 4 concepte fundamentale: Detoxifiere, Reimprospatare, Fortifiere si Echilibrare. Utilizand cele mai performante tehnmologii, specialistii Tiens au dezvoltat mai multe produse de sanatate care sa raspunda celor 4 principii.

Detoxifierea cu produsele Tiens

Detoxifierea este procesul prin care toxinele sunt eliminate incepand din tractul digestiv, continuind cu organele interne, sistemul circulator, pana la nivel celular, pentru a permite organismului sa functioneze din nou la capacitate optima.
Programele Tiens de detoxifiere contin Chitosan, Veican (Wei Kang), Ceai Antilipemic, Ican (Yi Kang), Holican ( Huo Li Kang), Digest sau Kardi.

Reimprospatarea organismului cu produsele Tiens

In etapa de Reimprospatare si echilibrare a functiilor organismului produsul cel mai apreciat de consumatori din intreaga lume este Cordyceps considerat de specialisti cel mai puternic antiviral, antibacterian, antiinflamator natural tonic sexual si antitumoral! Tot pentru reechilibrare puteti folosi Spirulina Tiens, formula deosebita si cu principii active deosebite in echilibrarea organismului.

Fortifierea cu produsele Tiens este una dintre bazele succesului Tiens.

Super Calciu Nutritiv - calciu biodisponibil pentru adulti si copii sunt alte 2 produse de top ale companiei. Asimilarea maxima la nivelul tesuturilor reduce aparitia diferitelor conditii de sanatate, sustine sanatatea cardiovasculara, articulara si functiile organismului.
Flexi, Zincul completeaza gama de produse pentru fortificare si ofera vitamine si minerale estentiale pentru diviziunea celulara, reducerea inflamatiilor si refacerea tesuturilor.

Pentru purificarea organismului si cresterea calitatii vietii, Tiens a elaborat mai multe aparate medicale ce combina principiile medicinei chineze cu ozonterapia.

Ozonatorul pentru frigider sau pentru legume, fructe, aer si camera sunt utilizate de consumatori din intreaga lume! Jiajun, are la baza principiile acupuncturii si electrostimularii astfel incat desi este un aparat pentru stabilizarea tensiunii arteriale, este utilizat cu succces pentru echilibrarea organsimului, reducerea durerilor articulare, migrenelor, durerilor musculare, stimularea circulatiei si chiar pentru infrumusetare.

Tiens inseamna traditie, tehnologie, sanatate si echilibru fizic si mental!