Vitamine

Cele mai vandute vitamine pentru cresterea imunitatii si sustinerii organismului!

 • Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina C Max 1000mg oferita de COS Laboratories sustine buna functionare a sistemului imunitar, sinteza colagenului si imbunatatirea functiilor neurologice. Vitamina C Max 1000mg, COS Laboratories creste vitalitatea organismului si ofera o sursa naturala de antioxidanti!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond

  Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond contine vitamina C din ascorbat de calciu ceea ce ii ofera efectul alcalinizant asupra organismului si fluidelor, si vitamina C din Acerola si Maces. Biodisponibilitatea crescuta ajuta la cresterea randamentului antioxidant si imunostimulator. Vitamina C Alcalin Power, Blue Diamond este recomandata in sustinerea functiilor organismului si protejarea acestuia in cazul diferitelor afectiuni cronice sau acute.
  3 bucati, Transport Gratuit
  Transport Gratuit

  78 lei62lei

  62 lei x 1 buc = 62 lei -21%
  - +
 • Vitamina C Powder, COS Laboratories

  Vitamina C Powder, COS Laboratories este unul din produsele de top oferite pentru sustinerea sanatatii organsimului nostru. Vitamina C Powder, COS Laboratories este usor de administrat si astfel poate suplimenta dieta zilnica necesara in functie de nevoi. Protejeaza activitatea sistemului imunitar, sustine elasticitatea vaselor sanguine, ofera protectie osteoarticulara si creste randamentul organismului.
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina D3 4000iu, COS Laboratories

  Vitamina D3 4000iu, COS Laboratories este unul dintre cele mai apreciate suplimente ce ofera concentratia optima de vitamina D3. Acesta sustien functiile si procesele sistemului osteoarticualar, mentine sanatatea oaselor si creste randamentul sistemului imunitar. Ideal pentru persoanele cu afectiuni reumatice, sportivilor in special in perioada sezonului rece!
  Transport Gratuit

  58 lei52lei

  52 lei x 1 buc = 52 lei -10%
  - +
 • Vitamina B6, COS Laboratories

  Vitamina B6, COS Laboratories este esentiala pentru metabolismul aminoacizilor si sinteza neurotransmitatorilor si acizilor nucleici. Vitamina B6, COS Laboratories reduce sarile de stres si epuizare psihica si sustine functiile neuronale. Se poate administra de asemenea ca adjuvant in prevenirea dezvoltarii celulelor tumorale.
  Transport Gratuit

  42 lei38lei

  38 lei x 1 buc = 38 lei -10%
  - +
 • Vitamina B12 Max 1000mg, COS Laboratories

  Vitamina B12, COS Laboratories ofera micronutrienti necesari diviziunii celulare si optimizarea functiilor organismului. Vitamina B12, COS Laboratories ajuta la prevenirea disfunctiilor neurologice, functionarea normala a celulelor nervoase si de asemenea ofera protectie celulelor hepatice!
  Transport Gratuit

  51 lei46lei

  46 lei x 1 buc = 46 lei -10%
  - +
 • Lipozomal Vitamina C

  Lipozomal Vitamina C, vitamina C cu biodisponibilitate maxima ideala in sustinerea energiei organismului, proceselor sistemului imunitar, imbunatatirea functiilor sistemului nervos si prevenirea afectiunilor oncologice! Asimilare rapida si eficienta!
  Transport Gratuit

  140 lei

  140 lei x 1 buc = 140 lei
  - +
 • Acid Folic B9, COS Laboratories

  Acid Folic B9, COS Laboratories pe langa sustinerea pe care o ofera dezvoltarii optime a tesutului matern, ajuta si la sinteza corecta a aminoacizilor. Acid Folic B9, COS Laboratories este esentiala in perioada preconceptionala si conceptionala deoarece ofera suport desvoltarii fatului si previne tulburarile de tub neural. Acid Folic B9, COS Laboratories sustine functiile intregului organism
  Transport Gratuit

  30 lei27lei

  27 lei x 1 buc = 27 lei -10%
  - +
 • Biotina, COS Laboratories

  Biotina, COS Laboratories este una dintre cele mai utile vitamine hidrosolubile cu efecte multiple asupra sanatatii noastre. Dintre efectele benefice amintim capacitatea de a stabiliza tensiune, nivelul colesterolului, reglarea glicemiei, aciditatea gastrica. Biotina Vitamina B7, COS Laboratories este vitala pentur producerea energiei celulare si vitalizarea organismului.
  Transport Gratuit

  44 lei40lei

  40 lei x 1 buc = 40 lei -9%
  - +
 • Complex B100, COS Laboratories

  Complex B100 COS Laboratories este unul dintre produsele oferite pentru cresterea energiei organismului. Complex B100 COS Laboratories reduce stresul si starile de epuizare fizica si psihica si mai mult ofera protectie intregului sistem nervos central. Ideal pentru studenti, sportivi si cei ce isi doresc revitalizarea organismului.
  Transport Gratuit

  46 lei41lei

  41 lei x 1 buc = 41 lei -11%
  - +
 • Flavin 7 Sport B complex

  Flavin 7 Sport B complex este un supliment natural pe baza de flavonoide si complexul de B-uri. Flavin 7 Sport B complex se poate administra de orice persoana care depune efort fizic si psihic intens!
  Transport Gratuit

  59 lei47lei

  47 lei x 1 buc = 47 lei -20%
  - +
 • Flavin7 Sport Musclear

  Flavin7 Sport Musclear este un produs dedicat sportivilor pentru arderea grasimilor fara riscul si peirderii masei musculare! Contine aminoacizi esentiali, minerale si bioflavonoide care ajuta de asemenea la cresterea randamentuli organismului!
  Transport Gratuit

  79 lei63lei

  63 lei x 1 buc = 63 lei -20%
  - +
 • Flavin7 Sport Revive

  Flavin7 Sport Revive formula dedicata sportivilor pentru recuperarea mai rapida in urma antrenamentelor intense. Cand este adminsitrat imediat dupa antrenament, Flavin7 Sport Revive revitalizeaza tesuturile, relaxeaza muschii si previne febra musculara.
  Transport Gratuit

  88 lei70lei

  70 lei x 1 buc = 70 lei -20%
  - +
 • VitC Zinc D3, COS Laboratories

  VitC Zinc D3, COS Laboratories ofera un complex optim de vitamine si minerale esentiale ce contribule la formarea optima a colagenului, imbunatatirea functiilor sistemului osos si mentinerea concentratiilor optime de calciu din sange.
  Transport Gratuit

  38 lei34lei

  34 lei x 1 buc = 34 lei -11%
  - +

Vitaminele sunt esentiale pentru desfasurarea functiilor organismului. Acestea sunt micronutrienti organici care intra in compozitia alimentelor si ofera nutritie celulelor organismului. Cu ajutorul vitaminelor, celulele sunt capabile de diviziune celulara, de regenerare si optimizare a functiilor diferitelor organe. Mai mult, vitaminele ofera si surse naturale de antioxidanti astfel inca previn actiunea radicalilor liberi cat si dezvoltarea stresului oxodativ.